Zodia care trebuie să evite tensiunile în familie. Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie

Astrolog Roxana Lușneac 17.12.2021, 19:31
Zodia care trebuie să evite tensiunile în familie. Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie, vine cu o serie de sfaturi ce nu ar trebui neglijate. Cu toate că atmosfera de acasă este apăsătoare, aceasta este zodia care trebuie să evite tensiunile în familie. Culorile norocoase ale zilei sunt verde închis și albastru deschis, în timp ce numerele ce ne vor aduce noroc, în următoarele 24 de ore, sunt: 3, 14, 20, 23, 39, 40.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie – Berbec

Lucruri bune încep ce se întâmple în viața ta și parcă e vorba de mai multă responsabilitate decât ți-ai dorit. Tot ceea ce ai obținut până în acest moment a fost cu trudă și cu multă muncă, și nu ar strica să te bucuri atât cât poți având în vedere circumstanțele actuale.

Taur

Dacă te gândești la cum erai în prima parte a anului, poți vedea o îmbunătățire la aspectul carierei în acest moment. Este o perioadă de tranziție cea prin care treci acum și deși poate nu este una ușoară, încep să îți găsești un echilibru.

Gemeni

Planeta Marte este destul de agresivă în acest moment în sectorul angajamentelor pe care le ai, ceea ce înseamnă că poate a venit momentul să discuți din nou termenii unui contract sau a unui proiect. Astrele sunt de partea ta în orice negociere.

Rac

Dacă vrei să reușești cu succes în tot ceea ce întreprinzi, trebuie să nu uiți În primul rând să îți folosești productiv energia și să-ți ții aproape oamenii care te pot ajuta pe viitor. Investește timp și energie în socializare.

Leu

Anumite angajamente pe care trebuie să ți le asumi acum au de-a face cu valorile tale personale și cu evoluția prin care ai trecut în prima jumătate a acestui an. Tot ce părea atunci fără sens acum pare să capete un înțeles.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie – Fecioară

Aspectele de astăzi arată că trebuie să combini munca cu plăcerile personale, ceea ce înseamnă că trebuie să găsești soluții pentru a putea să călătorești și să termini ceea ce ai făcut la serviciu într-un timp util.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie

Balanță

Dacă simțiți că sunteți voi cei care trebuie să le faceți pe toate, poate că a venit momentul să mai delegați din responsabilități și celor din jur. Lucrul în echipă vă ajută atât fizic, cât și moral și scoate un pic din zona de confort pe toți membrii familiei.

Scorpion

Este este posibil ca tu să trebuiască să faceți un compromis între viața personală și obligațiile profesionale. Încercați să nu vă retrageți din discuții, ci să fiți deschis în privința intențiilor voastre și a schimbărilor pe care vreți să le faceți.

Săgetător

Încercați să fiți destul de diplomați în atitudinea astăzi, pentru că influența astrelor din acest moment vă fac să fii mai incisivi în comunicare, iar acest lucru poate deranja. Evitați tensiunile atât acasă, cât și în mediul social, pentru că nu vă fac bine.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie – Capricorn

Marte, planeta de foc, cerere de la voi în acest moment să vă luați în serios responsabilitățile pe care le aveți legate de casă și să comunicați mai mult cu cei dragi. Un ciclu se închide din punct de vedere al muncii tale, iar asta îți aduce o satisfacție.

Varsator

Astrele te ajută să vezi exact care este problema ta din punct de vedere emoțional care te împiedică să nu crezi în abilitățile tale de a negocia, de a organiza și de a fi lider. Mercur în acest moment te ajută să îți faci o strategie pentru a obține succes din punct de vedere al carierei.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 decembrie – Pesti

Conjuncțiile actuale te ajută să vezi foarte clar de ce mai ai nevoie în viața ta, dar și de ce trebuie să scapi pentru a putea evolua din punct de vedere profesional, dar și personal. Marte îți dă curajul să faci un pas în față și să începi să îți realizezi din dorințe.

 

Află din materialul video de mai jos ce evenimente de mare însemnătate vor marca luna decembrie nu doar în România ci și peste hotare și cum vor influența viața de la noi din țară.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...