Cea mai răsfăţată zodie a anului 2022. Va atrage doar binele şi norocul în viaţa ei

Ana Anitoiu 15.12.2021, 10:24
Cea mai răsfăţată zodie a anului 2022. Va atrage doar binele şi norocul în viaţa ei

Cea mai răsfăţată zodie a anului 2022 va fi surprinsă în următoarele 12 luni când va vedea că cele mai multe probleme se vor rezolva de la sine și că va obține aproape tot ce își va dori fără să fie nevoită să facă vreun efort în acest sens. Binele și norocul o vor însoți mereu pe toate planurile.

Care este cea mai răsfățată zodie a anului 2022

Viitorul nu este cert pentru nimeni, dar se pare că anul 2022 va fi unul cu lapte și miere pentru o zodie. Persoanele născute în zodia Pești vor avea mai puține frustrări și vor fi mai inspirate și mai productive. Vor face cu naturalețe și fără efort lucruri ce vor stârni admirația celor din jur și datorită cărora se vor simți împlinite.

Deși le va merge bine tot anul, nativii zodiei Pești vor avea cel mai mult noroc și cea mai mare putere la începutul și la sfârșitul anului 2022. În plus, persoanele născute în perioada 19 februarie – 20 martie vor avea parte de o intuiție extraordinară până în 2025, datorită planetei Neptun ce are nevoie de mai mulți ani pentru o mișcare circulară completă. În această perioadă, este important ca acești nativi să facă exact ceea ce vor, chiar dacă ideile lor par ciudate ori chiar nebunești în ochii altora.

Cea mai rasfatata zodie a anului 2022
Altor doua zodii le va merge extrem de bine in 2022

Alte două zodii cărora le va merge extrem de bine în 2022

Rac

O altă zodie căreia îi va merge extrem de bine în 2022 este Racul. Pentru persoanele născute în perioada 22 iunie – 22 iulie, acesta va fi anul explorării. Racii vor ieși din carapacea în care s-au retras, vor experimenta lucruri noi și vor culege roadele muncii lor de până acum.

Nativii acestei zodii vor fi mai îndrăzneți, ceea ce le va prinde bine și le va aduce recompense la care nici nu se așteaptă. Racii vor evolua pe plan profesional, unde ar putea fi promovați sau și-ar putea deschide o afacere de succes ori ar putea obține un loc de muncă ideal, dar și pe plan personal – s-ar putea îndrăgosti, s-ar putea căsători sau ar putea deveni părinți.

Fecioară

Cea de-a treia zodie căreia îi va merge extrem de bine în 2022 este Fecioara. Pentru cei născuți în perioada 23 august – 22 septembrie, acesta va fi anul renunțării în sensul bun sau al eliberării. Mai exact, acești nativi vor renunța la năravurile ce le dăunează, la obiceiul de a se simți lipsiți de putere sau la frustrări.

Fecioarele se vor calma, se vor elibera de presiune, vor începe să facă ceea ce le place cu adevărat, dar în același timp vor deveni extrem de hotărâte. Își vor rezolva problemele rapid, vor scăpa de tot ceea ce le provoacă disconfort și de tot ceea ce le ține pe loc și nu se vor uita înapoi, nici dacă vor trebui să lase oameni în urmă. Ordine și evoluare. Acestea vor fi cuvintele-cheie pentru acești nativi în 2022. Vezi și care este talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...