Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Unde greşesc, de fapt

Ana Anitoiu 17.12.2021, 10:35
Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Unde greşesc, de fapt

Fiecare om poate ajunge la un moment dat la concluzia că persoana alături de care formează un cuplu nu i se potrivește atât de bine precum credea la începutul relației și că este nevoie să facă mari compromisuri pentru ca relația să nu se încheie. Însă, unele zodii tind să-și aleagă mai mereu prost partenerii de viață. Iată unde greșesc acestea, de fapt.

Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Berbec

Una dintre zodiile care tind să-și aleagă mereu prost partenerii de viaţă este Berbecul. Aceste persoane sunt extrem de competitive în toate aspectele vieții, deci inclusiv când vine vorba despre relații. Astfel, cei născuți în perioada 21 martie – 20 aprilie vor face tot posibilul să arate că au cea mai minunată relație, chiar dacă știu că nu se potrivesc foarte bine cu partenerul ori partenera.

Nativii zodiei Berbec se vor convinge să își iubească partenerii la intensitate maximă, oricât de toxici ar fi aceștia. Aceste peroane nici nu concep să nu fie un exemplu pentru toți ceilalți și să le arate cum ar trebui să iubească, în ciuda faptului că în realitatea ele ar putea fi nemulțumite de partenerii lor.

Zodiile care isi aleg mereu prost partenerii de viata
Unele zodii isi aleg gresit partenerii de viata

Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Taur

De asemenea, Taurii tind să greșească în alegerea partenerilor de viață, dar dintr-un alt motiv. Cei născuți în perioada 21 aprilie – 20 mai sunt cei mai încăpățânați oameni, chiar dacă nu vor să recunoască. Atunci când decid să formeze un cuplu cu cineva, aceștia se dedică în totalitate acelei persoane și încep să îi protejeze în orice împrejurare.

Pentru Tauri, prioritatea absolută este bunăstarea partenerilor lor, chiar dacă în acest fel ajung să se neglijeze pe ei înșiși sau să-și rănească familia ori prietenii. În plus, acești nativi iubesc cu încăpățânare chiar dacă nu primesc același devotament înapoi.

Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Pești

Peștii sunt niște visători. Persoanele născute în perioada 19 februarie – 20 martie riscă adesea să își închipuie că sunt îndrăgostiți lulea, fără ca o conexiune specială să existe cu adevărat între ei și partenerii aleși.

Acești nativi sunt dispuși să facă orice pentru persoanele pe care cred că le iubesc, chiar dacă acestea îi facă să sufere. Oricât de evidentă ar fi incompatibilitatea cu partenerii aleși, Peștii continuă să li se dedice atunci când ei cred că au stabilit o legătură profundă.

Zodiile care îşi aleg mereu prost partenerii de viaţă. Fecioară

Fecioarele se numără și ele printre zodiile care riscă să-și aleagă mai mereu prost partenerii de viață. Aceste persoane, născute în perioada 23 august – 22 septembrie, tind să se îndrăgostească de unele momente frumoase ori de gesturi mărunte și însemnate făcute de cineva și să creadă că s-au îndrăgostit de acea persoană.

Astfel, chiar dacă partenerii aleși sunt total nepotriviți și nu au suficiente lucruri în comun, Fecioarele preferă adesea să rămână legate de aceștia, doar pentru că a trăit unul sau câteva momente speciale alături de ei. Vezi și ce fac zodiile când sunt îndrăgostite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...