Zannidache se îmbogățește în timp ce e la Survivor România. Câți bani face acum pe lună, a dat lovitura

Iancu Andreea 24.02.2021, 11:56
Zannidache se îmbogățește în timp ce e la Survivor România. Câți bani face acum pe lună, a dat lovitura

Viața lui Zannidache, concurentul care face furori în cadrul competiției Survivor România, este demnă de scenariul poveștii “Prinț și cerșetor”. Deși a pornit de jos, având o copilărie extrem de dificilă, Zanni a reușit să se facă remarcat și să se bucure de succes. Luat sub aripa lui Alex Velea, actualul concurent din Republica Dominicană a ajuns chiar să câștige bani frumoși datorită notorietății sale.

Cine este, de fapt, Zannidache, concurentul cu o evoluție spectaculoasă la Survivor România

A devenit cunoscut în urma colaborărilor cu Alex Velea și gașca Golden Boy Society, dar și datorită participării la competiția culinară Chefi la cuțite, de la Antena 1. Actualul membru al echipei Faimoșilor de la Survivor România, Zannidache a avut însă un start anevoios în viață. Acesta a locuit o bună bucată de timp într-un centru de copii, unde nu a beneficiat de cel mai bun tratament. Concurentul a povestit în cadrul unui interviu clipele de groază pe care le-a trăit în copilărie, după ce a fost abandonat de mama sa.

Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

Concurentul a reușit să își depăească condiția în urma aparițiilor TV
Concurentul a reușit să își depăească condiția în urma aparițiilor TV

Câți bani a ajuns să strângă Zanni în urma notorietății sale

Chiar dacă soarta părea să nu fie chiar indulgentă cu el, soarele a reușit să apară pe strada lui Zanni. Concurentul se bucură în prezent de cea mai spectaculoasă ascensiune în Dominicană, în ciuda personalității acide. Faimosul beneficiază de pe urma faptului că a devenit celebru și chiar acumulează câștiguri zilnice, chiar dacă încă se află în competiție. Show-ul de supraviețuire i-a adus un număr impresionant de abonați și vizualizări pe contul de Youtube.

Canalul de Youtube al lui Zanni are urcate 28 de clipuri video și a strâns până în prezent aproximativ 46.200 de abonați și 1,8 milioane de vizualizări. Aceste cifre sunt cu adevărat spectaculoase, având în vedere că tânărul era până mai ieri un necunoscut. Conform datelor furnizate de socialblade.com, contul de Youtube al lui Zanni este deschis în anul 2013, însă jumătate din totalul de abonați din prezent au ajuns pe canal abia în urmă cu 30 de zile. Tot în ultima lună au crescut și vizualizările concurentului de la Survivor. Toate aceste cifre se pot traduce în câștiguri de 2.500-3.000 de euro pe lună, doar din Youtube, sumă ce poate crește pe măsură ce Zanni rezistă în concurs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI