Vedeta de la Survivor România pe care Zannidache nu poate să o suporte. Surpriză mare: ”E josnic”

Iancu Andreea 21.02.2021, 09:34
Vedeta de la Survivor România pe care Zannidache nu poate să o suporte. Surpriză mare: ”E josnic”

Noi conflicte au izbucnit în tabăra Faimoșilor, după ce aceștia au pierdut primul meci de imunitate de săptămâna aceasta la Survivor România. Astfel, Zannidache și-a exprimat părerea în timpul nominalizărilor, fanii emisiunii aflând care este vedeta pe care acesta nu poate să o suporte. Tensiunea a ajuns la cote alarmante în echipa roșie, după ce s-au spus vorbe grele.

Care este vedeta Survivor România pe care Zannidache nu poate să o suporte

Echipa Faimoșilor trece prin momente dificile după ce a reușit să piardă primul meci de imunitate de săptămâna aceasta. Pentru că eșecul a dus la noi nominalizări pentru eliminare, au început să apară și noi strategii pe care concurenții le fac astfel încât să decidă pe cine urmează să propună pentru ieșirea din competiție. Cel care are de cele mai multe ori un discurs dur este Zannidache, concurentul exprimând de această dată faptul că există o vedetă pe care nu poate să o suporte printre colegi.

Trădarea este cuvântul care stă pe buzele mai multor concurenți, care se acuză reciproc. Vedetele de la Survivor România au ajuns să se certe după ce Sebastian Chitoșcă s-a aflat foarte aproape de votul publicului. Totuși, el a primit doar patru voturi, în timp ce Roxana Nemeș a fost nominalizată de mai multe ori și este prima nominalizată pentru eliminare în această săptămână. Voturile primite de către Sebi l-au făcut pe Zannidache să izbucnească și să îl atace dur pe Moroșanu.

Zanni și Moroșanu au ajuns la cuțite, la Survivor România 2021
Zanni și Moroșanu au ajuns la cuțite, la Survivor România 2021

Zannidache, acuzații dure la adresa lui Cătălin Moroșanu

Zanni susține că Moro încearcă să îl elimine pe Sebastian din concurs după ce a avut mai multe tensiuni cu el. Fostul fotbalist de la Steaua București l-a determinat pe Moroșanu să nu îl considere niciodată prietenul său, luptătorul susținând că îi displace ca om.

Moroșanu: Față de Sebastian nu am să am niciodată o atitudine binevoitoare, pentru că știu cine este. Drumurile noastre se opresc aici.

Atitudinea lui Moroșanu față de colegul său Sebastian l-a făcut pe Zanni să izbucnească și să spună lucrurilor pe nume. Concurentul susține că luptătorul de K1 i-a convins și pe ceilalți concurenți să îl propună pentru eliminare pe Sebi din pricina conflictelor pe care Moro le are cu fostul fotbalist.

Zanni: Având în vedere că mulți au mâncat din punctele pe care le-ai adus, s-a  demonstrat aseară că s-a votat la oftică. Mi-a lăsat un gust amar în gură Moroșanu, care vorbește de sport, i-a convins pe ăștia din grupul lui mic de ciocoflenderi să te voteze pe tine.

Sebi: Vorbeam despre nominalizare pentru fete și băieți pentru Nemeș, dar pentru că am scos la iveală lucruri, s-au întors împotriva mea patru persoane pe care Cătălin le manipulează.

Zanni: Vorbește de sport și Moroșanu care e veriga slabă la băieți îi convinge pe ăia să te voteze pe tine. Asta e foarte josnic și e evident de ce. Pentru că i-ai spus niște chestii în față.

Sebi:  Pentru că a încercat să spună despre mine că sunt îmbârligător. Și eu i-am spus să spună ce am spus eu și el a stat așa, a fost schimbul de replici dintre concurenții de la Survivor România, la Kanal D.