Alexandra Stan a povestit ce s-a întâmplat cu Zannidache la Survivor România. „Zic tot adevărul”

Iancu Andreea 22.02.2021, 10:01
Alexandra Stan a povestit ce s-a întâmplat cu Zannidache la Survivor România. „Zic tot adevărul”

Cântăreața a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană și a revenit de curând în țară. Alexandra Stan a povestit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu Zannidache la Survivor România, concurent despre care s-a spus că ar fi avut o idilă cu artista. Totodată, Alexandra a promis și alte dezvăluiri inedite despre co-echipierii săi din echipa Faimoșilor.

Alexandra Stan a dezvăluit mai multe detalii despre Zannidache, colegul său de la Survivor România

Reîntoarsă în țară după două luni petrecute în Dominicană, Alexandra Stan este pusă pe fapte mari. Artista își dorește să dezvăluie secrete din interiorul competiției Survivor România, după ce între co-echipierii Faimoșilor au apărut tot felul de intrigi. Alexandra Stan a făcut declarații surprinzătoare și despre Zannidache, cel despre care s-a spus că ar fi avut sentimente mai intense. Controversatul concurent ar putea fi unul dintre cei care să câștige trofeul Survivor România din acest an.

Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a facut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate și el greșește, că eu i-am zis că la multe faze greșește. Dar din punct de vedere sportiv, e bun. Și Culiță e bun și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo. De la Războinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectiva sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică, a declarat Alexandra la venirea în țară, potrivit kanald.ro.

Alexandra a părăsit competiția Survivor România
Alexandra a părăsit competiția Survivor România

Și-a învins temerile și acum e pregătită să spună tot adevărul

Fosta concurentă a venit extrem de determinată înapoi în țară. După ce a descoperit că poate să își depășească fricile datorită competiției din Dominicană, Alexandra Stan este pusă pe fapte mari și își dorește să dezvăluie mai multe detalii despre concurenții alături de care a petrecut două luni de zile. Chiar dacă în trecut îi era frică de întuneric, artista și-a învins această teamă și a reușit să petreacă timpul prin pădure, plimbându-se pe plajă noaptea atunci când nu îi era somn. Pe de altă parte, Alexandra este fericită că a revenit în sânul familiei și este pregătită să spună lucrurilor pe nume despre Survivor România.

Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia, a mai spus Alexandra la finalul evoluției sale la Survivor România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...