Chefi la Cuțite, sezonul 8, miercuri, 9 septembrie, LIVE pe Antena 1. Ce s-a schimbat în show

Daria Petrescu 09.09.2020, 17:00
Chefi la Cuțite, sezonul 8, miercuri, 9 septembrie, LIVE pe Antena 1. Ce s-a schimbat în show

Chefi la Cuțite revine cu o nouă ediție miercuri, 9 septembrie la Antena 1. Sezonul 8 a debutat luni, 7 august cu multe surprize pentru telespectatori. De altfel, emisiunea a revenit în această toamnă cu câteva schimbări, pe care telespectatorii le vor vedea pe parcursul edițiilor difuzate de Antena 1. Prima invitată în cadrul show-ului, a fost Patrizia Paglieri, care a făcut senzație, alături de Gina Pistol. Printre cei invitați în edițiile următoare se numără și Ștefan Bănică, alături de fiul lui.

Chefi la Cuțite, sezonul 8, miercuri, 9 septembrie, LIVE pe Antena 1

Surprizele se țin lanț la Chefi la cuțite și în ediția de miercuri seara, 9 septembrie. Concurenții și-au arătat din nou talentul culinar în fața celor trei jurați. De asemenea, un alt invitat surpriză va degusta preparatele gătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Alex Velea l-a susținut pe Zanni, tânărul tatuat

În ediția trecută, susținut de o gașcă impresionantă și mai ales de celebrul Alex Velea, Zanni a reușit să facă spectacol la „Chefi la cuțite”. El a făcut o rețetă de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre.

Zani a fost susținut de Alex Velea
Zani a fost susținut de Alex Velea

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost impresionați de gustul fin și de modul în care a fost realizat preparatul. L-au felicitat pe concurent și i-au urat să aibă baftă pe viitor, pentru a deveni un celebru bucătar.

Ce se va întâmpla pe parcursul acestui sezon

Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci și la cratiță vor veni în platoul Chefi la Cuțite. Ștefan Bănică va găti alături de fiul lui. Ba chiar va lua și ceva lecții de la el în timp ce vor prepara rețeta.

Ștefania îl pune pe Speak la treabă și în bucătărie și gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face și meniul pentru nuntă.

Alex Abagiu și Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar și în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în față, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colțuri de lume. Când e vorba să și gătească împreună…ies flăcări și nu doar de la aragaz.

Mario Fresh vrea să facă istorie la masa bucătarilor

Adda și Cătălin Rizea fac echipă și în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce. Nu știe el exact care e mâncarea preferată a soției, însă știe să îi gătească orice își dorește. Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste.

Mario Fresh s-a prezentat cu o strategie clară – vrea să îl convingă pe Bontea să facă echipă cu el într-un viitor sezon de Asia Express. Unde este Loredana este clar și spectacol. Artista nu vine doar cu o rețetă, ci și cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii. Ce reacții vor avea cei trei chefi sau care dintre vedete va impresiona prin calitățile de bucătar, telespectatorii vor descoperi pas cu pas în noul sezon Chefi la Cuțite.