Zanni rupe tăcerea despre cearta cu Ana Porgras. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Ea m-a dezamăgit”

Ioana Bucur 13.07.2021, 17:32
Zanni rupe tăcerea despre cearta cu Ana Porgras. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Ea m-a dezamăgit”

A păcălit pe toată lumea? Zanni rupe tăcerea despre cearta cu Ana Porgras. Marele câștigător Survivor 2021 a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi, în momentul în care au rămas singuri. Cum l-a dezamăgit fosta concurentă.

Zanni rupe tăcerea despre cearta cu Ana Porgras

De când a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană, fanii Survivor România au așteptat cu nerăbdare momentul în care ea și Zannidache se vor revedea. Apropierea dintre cei doi a dat naștere unui șir ce părea interminabil de speculații despre adevăratele sentimente ce îi legau. Întors în țară, cu marele trofeu în brațe, Zanni a povestit, pe scurt, ce a însemnat pentru el experiența Survivor.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să plec cu băieţii la studio. Le-am povestit în mare, dar am multe de zis. Trebuie să mă gândesc bine, să nu spun chestii pe care nu le-am procesat. Sunt agitat, trebuie să mă liniştesc, am dormit pentru prima oară în patru zile.

Concluzia mea, după atâtea luni petrecute acolo? Am încercat să transmit tuturor că este greu, a devenit un clişeu, dar fără mâncare, fără somn e foarte greu. Nu am plecat acolo ca să îmi fie dor de cineva, am plecat să cuceresc lumea, să câştig. Am învăţat să mă apropii de oameni.

Sunt sceptic când cineva îmi spune că mă iubeşte, când îşi descarcă sufletul în faţa mea. Sebi şi Cosmin au trecut testul, mi-au demonstrat că mă iubesc”, a povestit Zanni, la Teo Show.

Zanni rupe tăcerea despre cearta cu Ana Porgras
Zannidache

„Ea m-a dezamăgit”

Unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit la Survivor a fost, cu siguranță, eliminarea Anei Porgras din concurs. Acum, Zanni a decis că a venit momentul să spună adevărul despre relația lor. El a explicat că nu a fost niciodată îndrăgostit de ea. Fosta concurentă a fost, mai degrabă, un refugiu pentru el, firea ei blândă și calmă ajutându-l să treacă mai ușor peste intrigile ce se formau în junglă.

„În competiţia asta toţi au vrut să fie despre ei emisiunea. Eu am suferit mult când a plecat Ana, mulţi m-au întrebat de ce nu stau cu ea. O să vă spun acum totul, nu vreau să fiu răutăcios, nu vreau să o pun pe ea într-o lumină proastă!

Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, m-am împrietenit cu ea, e blândă, aveam nevoie de oameni care să îmi ofere afecţiune. Ne potriveam ca prieteni! Apoi, am intrat în competiție. Când am văzut că sunt atâţia mincinoşi eram supărat, îmi venea să mă lupt cu toţi, trebuia să mă temperez.

Când a intrat ea şi ea în emisiune m-am refugiat la ea. Mă linişteam alături de ea, era conexiunea perfectă. A plecat, am ajuns în finală. A venit în Dominicană, a fost alături de mine mereu. I-am zis că o să îi arăt recunoştinţa mea, să rămânem doar noi doi, vorbim”, a continuat Zanni.

Când s-au revăzut, după marea finală a concursului, Zannidache a dezvăluit că i-a cerut să aibă o discuție, între patru ochi, neștiind cum să îi spună, fără să o facă să se simtă trădată, că nu își dorește să aibă o relație cu ea. Totul s-a schimbat în momentul în care a văzut un mesaj pe telefon care i-a demonstrat „că nu e ce trebuie”. De atunci, cei doi nu și-au mai vorbit.

„Apoi, am plecat cu ea în cameră, mi-a zis că i-a fost dor de mine. Nu ştiam cum să îi zic Anei că nu vreau o relaţie cu ea, că nu vreau să ne iubim. O simţeam la petrecere ca nu mai era prezentă cu noi, se uită mereu pe telefon. Dar am citit un mesaj de pe WhatsApp care mi-a demonstrat că nu e ce trebuie. Nu am mai vorbit de atunci cu ea. M-a dezamăgit mult”, a spus Zanni, la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...