X Factor a fost anulat. Motivul pentru care emisiunea de talente nu va mai fi difuzată

Badea Violeta, Alexandra Chiric 30.07.2021, 18:08
X Factor a fost anulat. Motivul pentru care emisiunea de talente nu va mai fi difuzată

Veste tristă pentru fanii X Factor! Celebrul show de talente s-a anulat, după 17 ani. Care este motivul pentru care îndrăgita emisiune nu va mai fi difuzată veți afla din materialul următor. Oficialii au anunțat ce se va întâmpla!

X Factor a fost anulat

“The X Factor”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de talente la nivel internațional, a fost anulat. Acest anunț i-a întristat pe fanii care așteptau cu sufletul la gură difuzarea acestei emisiuni. Proiectul lui Simon Cowell a fost întrerupt și anul trecut, chiar înainte de pandemie, iar acum s-a luat decizia de a se anula din cauza cifrelor scăzute de audiență. Hotărârea a fost luată de postul ITV, potrivit celor de la News.ro.

„Nu există planuri pentru următoarea ediţie X Factor”, au precizat oficialii ITV, conform celor de la Forbes.

„The X Factor” a fost anulat și în luna februarie a anului trecut, dar oficialii au anunțat că emisiunea se va relua în anul 2021. La scurt timp, au apărut mai multe informații precum că show-ul lui Simon Cowell ar putea fi anulat.

Conform presei internaționale, emisiunea de talente nu a mai reușit să atingă cifrele de audiență pe care le avea altădată. De-a lungul timpului, „The X Factor” a avut o medie de 10 milioane, dar în ultimii ani cifrele erau într-o continuă scădere.

Proiectul lui Simon Cowell s-a anulat
Proiectul lui Simon Cowell s-a anulat

Motivul pentru care emisiunea de talente nu va mai fi difuzată

„The X Factor” a fost, cu siguranță, cel mai important proiect al lui Cowell de până acum. Formatul s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea, inclusiv în țara noastră. Datorită acestui show, mulți cântăreți foarte cunoscuți de acum au reușit să-și lanseze și să devină faimoși în toată lumea.

Formatul emisiunii se bazează pe oamenii simpli care vin să cânte pe scenă în faţa unui juriu condus de Cowell. Cele mai bune două voci sunt apoi reevaluate şi fie sunt recompensate cu un premiu în bani şi părăsesc competiţia, fie merg mai departe şi continuă concursul. Ideea e ca artiştii să reziste cât mai mult timp în concurs, deoarece cu atât mai mare va fi premiul.

X Factor România se poate vedea la Antena 1 încă din toamna anului 2011. Anul acesta, show-ul se află la al 10-lea sezon. Cel mai probabil emisiunea va fi difuzată începând cu luna septembrie, dar filmările au început deja.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...