Loredana Groza, apariţie de senzaţie la X Factor. Rochia aleasă de jurată, cu totul specială

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 19.06.2021, 19:53

Loredana Groza a avut o apariţie de senzaţie la filmările pentru al X Factor. Vedeta a ales o rochie cu totul specială pentru a lua loc la masa juriului alături de Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică Jr. Data la care va avea premiera noul sezon al emisiunii de la Antena 1 nu a fost anunțată încă.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza pentru X Factor

Loredana Groza a publicat pe internet imagini în care apare îmbrăcată cu o ținută îndrăzneață pentru filmările ce au început la X Factor. Vedeta a ales o rochie verde cu paiete, mulată, cu mâneci lungi și, bineînțeles, cu un decolteu adânc.

Cu părul lăsat pe spate, Loredana Groza apare în imagini în timp ce i se fac ultimele retușuri, inclusiv în zona decolteului, ce nu a rămas nemachiată. ”Gata pentru X Factor”, a anunțat jurata, încântată de noul ei look. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ținuta aleasă de Loredana Groza!

Loredana Groza, aparitie de senzatie la X Factor. Rochia aleasa de jurata, cu totul speciala
Loredana Groza

Loredana Groza, sfaturi pentru fani, de ziua ei de naștere

Recent, pe 10 iunie, când a împlinit vârsta de 51 de ani, Loredana Groza a publicat un mesaj emoționant pe internet prin care le-a dat câteva sfaturi fanilor ei pentru a reuși să trăiască frumos. Artista este de părere că trebuie să ”te naști din nou în fiecare zi”.

”Ţi-am spus un milion de poveşti, ţi-am cântat milioane de cântece, te-am iubit de un milion de ori, am plâns şi am râs de un milion de ori. Am mers pe un milion de drumuri, însă niciodată nu mă plictisesc de viaţă. Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ţi pierde timpul cu ura sau invidia. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Trebuie să fii întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericit, să te naști din nou în fiecare zi și să fii mai bun, mai puternic, mai înțelept, mai fericit. Orice ar fi, nu te opri!”, a scris vedeta.

Loredana Groza, despre rutina ei de îngrijire

În urmă cu ceva timp, Loredana Groza a vorbit despre ritualul ei de îngrijire, pe care l-a numit ”simplu și practic”. Vedeta a spus că nu are timp să piardă în saloane sau cabinetele esteticienilor, după cum cred foarte multe persoane. Totuși, un medic estetician a contrazis-o și a enumerat câteva dintre intervențiile la care a apelat cântăreața.

”Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza, pentru Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...