Loredana Groza, apariţie uimitoare la X Factor. Detaliul pe care puţini l-au observat

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 09:23
Loredana Groza, apariţie uimitoare la X Factor. Detaliul pe care puţini l-au observat

Loredana Groza continuă seria aparițiilor incendiare. La 51 de ani, artista arată fabulos, iar ținutele sale provocatoare încing imaginația bărbaților pe rețelele de socializare, unde cântăreața postează foarte des în ultima perioada fotografii extrem de sexy.

Cum a apărut Loredana Groza la X Factor. Detaliul pe care puține persoane l-au observat

Loredana Groza nu se dezminte. Fiecare apariție a vedetei este urmărită cu mare atenție, iar orice detaliu este analizat de urmăritorii artistei. La ultima ediție a emisiunii X Factor, vedeta  a avut din nou o apariție surprinzătoare.

A purtat o rochie mulată, foarte sexy, cu imprimeu leopard, iar de această dată a introdus un detaliu nou. Pentru a fi cât mai provocatoare, Loredana și-a scos în evidenţă picioarele bine lucrate cu ulei de corp. A strălucit astfel la propriu. Pentru ca tabloul să fie perfect, artista a pozat provocator pe o motocicletă, iar bărbații au rămas muţi de uimire. S-au întrecut în comentarii pe Instagram, unde i-au transmis numeroase complimente.

“O inimă și un suflet bun ca al tău conduce la fel de bine o motocicletă.

Sper că nu încălzește motorul prea tare dragoste?

Bulanoaso

Străluceșți că o stea ești adorabilă Super cool. Eșți minunată, au fost doar câteva dintre complimentele pe care i le-au transmis fanii Loredanei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, mesaj emoționat de ziua ei de naștere

Loredana Groza a împlinit 51 de ani pe 10 iunie. Cu această ocazie, artista le-a transmis fanilor un mesaj emoționant, alături de o imagine sexy, cu un decolteu amețitor.

”Ţi-am spus un milion de poveşți, ţi-am cântat milioane de cântece, te-am iubit de un milion de ori, am plâns şi am râs de un milion de ori. Am mers pe un milion de drumuri, însă niciodată nu mă plictisesc de viaţă. Fiecare secundă e sărbătoare. Nu-ţi pierde timpul cu ura sau invidia. Fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Trebuie să fii întotdeauna nou, întotdeauna inocent, întotdeauna fericit, să te nașți din nou în fiecare zi și să fii mai bun, mai puternic, mai înțelept, mai fericit. Orice ar fi, nu te opri!”, a scris vedeta.