Viviana Sposub s-a enervat după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată. ”Ați înțeles cum e cu spartul de case?”

Ioana Bucur 04.11.2021, 21:41
Viviana Sposub s-a enervat după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată. ”Ați înțeles cum e cu spartul de case?”

„Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet!” – Viviana Sposub dă cărțile pe față după ce a aflat că Andreea Bălan a dat-o în judecată. Iubita lui George Burcea spune adevărul despre culisele relației sale cu actorul.

Andreea Bălan a dat-o în judecată pe Viviana Sposub. Ce a scos-o din minți pe artistă

De când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a vrut control absolut asupra persoanelor care intră în viața fiicelor sale. După mai bine de un an de când și-a început relația cu actorul, Viviana Sposub a ales să fie discretă, nu a vorbit niciodată despre divorțul prin care trece iubitul ei și problemele pe care le-au avut de înfruntat din pricina regulilor stricte impuse de cântăreață.

Tăcerea a ajuns la final, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată pe Viviana Sposub. Totul ar fi început, de fapt, de la o postare pe o platformă de social media. Șocată că este chemată în instanță pentru un motiv ce i se pare absurd, bruneta a reacționat vehement.

„De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii. Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020.

Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 august 2020, ulterior începând o relație. Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe! Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui reality-show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Până în luna iulie a acestui an, spune Viviana, George Burcea își petrecea weekendurile, de vineri până duminică, cu cele două fetițe, în casa Andreei Bălan, așa cum ceruse artista. Pe 10 iulie, ar fi primit „aprobare” ca micuțele  „să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii”.

„Orgoliul de femeie este mare, iar singura doleanță a fost să nu se posteze poze în 4 cu noua „prezență feminină” din viața fetițelor. Dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai pentru bunul mers al lucrurilor (…)

Voi nu aveți de unde să știți toate detaliile pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveștii. Și e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum. Tocmai, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, și poate că aici am greșit”, a mai spus bruneta.

Viviana Sposub s-a enervat după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată
George Burcea și Viviana Sposub

„Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor”

În timpul unui weekend petrecut în patru, George Burcea a postat mai multe imagini pe InstaStory în care apar fetițele, dar în care a atechetat-o și pe Viviana, iar fosta concurentă Ferma le-a repostat.

„La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor”. Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o.

Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur. Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!”

Bruneta a răbufnit, motivul pentru care este chemată în instanță de mama copiilor lui George Burcea fiind absurdă, din punctul său de vedere, în condițiile în care cele două fetițe apar foarte des în toate postările online ale Andreei Bălan.

„Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele având chiar pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum. Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață. Deci aceste lucruri o vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă.

Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu”, a concluzionat Viviana Sposub în mesajul ei public.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...