Andreea Bălan are planuri mari după despărţirea de Tiberiu Argint. Cum vrea să uite de relaţia eşuată

Iancu Andreea 03.11.2021, 08:06

Andreea Bălan pare să nu reușească să își găsească echilibrul emoțional alături de un partener, după ce artista s-a despărțit de iubitul său. Deși cei doi aniversau abia un an de relație, cuplul s-a destrămat. Puternică din fire și extrem de ambițioasă, Andreea Bălan nu se lasă dărâmată de acest eveniment și a anunțat ce planuri are după despărțirea de Tiberiu Argint. În ciuda faptului că relația nu a rezistat, cântăreața este pregătită pentru viitor.

Ce planuri are Andreea Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Membra trupei Andre pare să se bucure de o carieră înfloritoare. În ciuda lipsei concertelor, Andreea Bălan nu mai contenește să lanseze piese și clipuri noi pentru fanii săi. Cu toate că, în plan muzical, artista are succes, când vine vorba despre relațiile amoroase nu este la fel de împlinită. După divorțul de George Burcea, fostul său soț cu care încă se află în proces, Andreea părea să își fi găsit echilibrul în brațele iubitului ei, Tiberiu Argint. Din păcate, Andreea Bălan și partenerul ei s-au despărțit după un an de relație, deși nu au anunțat oficial acest lucru, iar vedeta a dezvăluit deja ce planuri are după despărțirea de Tiberiu Argint.

Pentru a uita de suferința prin care trece din nou, Andreea își ocupă timpul cu fiicele sale, alături de care a petrecut recent o vacanță frumoasă în Egipt. În plus, proiectele muzicale o țin mereu ocupată pe artistă, care a povestit de curând, în cadrul unei ediții a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, că finalul de an speră să o găsească pe scenă. În caz contrar, vedeta a dezvăluit că are în plan să organizeze o petrecere mare acasă, de Revelion. Deocamdată, Andreea se bucură de lansarea celui de-al 13 album din carieră,

Albumul se găsește în magazine, e și în format fizic, este al 13 album din carieră și are 13 piese. Este motivațional și cred că oamenii se vor regăsi în fiecare piesă. Sunt foarte bine. Copiii sunt acasă, sunt și la grădi. Am fost în vacanță, în Egipt. Nu prea stau la soare, am grijă de pielea mea. Pregătesc un proiect cu trupa Andre. De Revelion voi face un mare party acasă dacă nu vor fi concerte. Eu sper să fie concerte, totuși, a spus Andreea Bălan într-o ediție recentă a emisiunii de la Antena 1.

Andreea Bălan, planuri după despărțirea de Tiberiu Argint
Andreea și Tiberiu Argint nu mai formează un cuplu

Motivul pentru care Andreea și Tiberiu nu mai formează un cuplu

Andreea Bălan părea mai fericită ca oricând în brațele fostului său iubit. Cu toate acestea, vedeta și Tiberiu Argint ar fi decis să încheie legătura care îi unea de mai bine de un an de zile. Deși nu au recunoscut oficial că nu mai formează un cuplu, fotografiile împreună ale celor doi de pe rețelele de socializare au dispărut. Se pare că la baza relației eșuate s-ar fi aflat faptul că Tiberiu nu era pregătit să își ia un angajament precum formarea unei familii cu frumoasa artistă.

Totodată, un eveniment la care George Burcea, fostul soț, a apărut alături de sora lui Tiberiu, Sonia Argint, a deranjat-o cumplit pe Andreea Bălan, care a creat un scandal monstru în familie. Astfel, relația s-a degradat, iar cei doi îndrăgostiți au ajuns să își spună adio, deși păreau să aibă sentimente intense unul față de celălalt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...