Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a cerut-o de soție pe Viviana Sposub pe internet. ”Nu vreau așa”

Badea Violeta 03.11.2021, 13:07
Ce s-a întâmplat după ce George Burcea a cerut-o de soție pe Viviana Sposub pe internet. ”Nu vreau așa”

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de mai mult timp, iar cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel. Actorul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar pe o rețea de socializare. Iată ce răspuns a primit.

George Burcea a cerut-o în căsătorie pe Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la emisiunea „Ferma”, de la Pro TV. Chimia dintre ei a putut fi observată de toți telespectatorii, iar relația lor s-a oficializat după încheierea filmărilor.

Ulterior, pandemia i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți să treacă prin momente bune, dar și prin unele extrem de dificile. La un moment dat, frumoasa șatenă ștersese toate fotografiile cu iubitul ei de pe Instagram.

Între timp, lucrurile s-au așezat și cei doi par mai fericiți ca niciodată. Mai mult, actorul a cerut-o în căsătorie pe concurenta de la „Bravo, ai stil!”. Cum s-a întâmplat totul?

Ei bine, șatena a răspuns unor întrebări adresate de urmăritorii săi de pe Instagram. Una dintre acestea a venit chiar din partea iubitului ei care a întrebat-o dacă acceptă să-i devină soție.

George Burcea si Viviana Sposub
Viviana Sposub si George Burcea 

Ce răspuns i-a dat Viviana Sposub lui George Burcea

Viviana Sposub nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica lui George Burcea. Vedeta a precizat că nu dorește să fie cerută pe Internet, ci în viața reală. Șatena i-a cerut partenerului ei de viață să reconsidere tot momentul pentru a primi un răspuns.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns”, a răspuns Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea, despre relația lui cu Viviana Sposub

Recent, actorul a spus totul despre relația pe care o are cu iubita lui, Viviana Sposub. George Burcea a spus că pandemia l-a făcut să se apropie mai mult de șatenă. De asemenea, acesta a dezvăluit că ei s-au mutat împreună încă de anul trecut.

„A fost un an superb și din cauza pandemiei. Faptul că a fost pandemie, am avut COVID și am locuit împreună, ne-a legat.

Am stat de anul trecut împreună până acum. Suntem unul pentru celălalt în fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult.”, a declarat George Burcea pentru WOWbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe