Viviana Sposub, prima declaraţie despre nunta cu George Burcea. „Vreau să fiu relaxată”

Badea Violeta, Anca Manolica 24.09.2021, 18:32
Viviana Sposub, prima declaraţie despre nunta cu George Burcea. „Vreau să fiu relaxată”

În timp ce gurile rele vorbesc despre o posibilă separare între Viviana Sposib și George Burcea, povestea lor de iubire continuă la fel de frumos cum a început. Noua concurentă de la „Bravo, ai stil” a oferit și prima declarație despre nuntă.

Viviana Sposub a vorbit despre căsătorie

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la emisiunea „Ferma” și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La un moment dat, frumoasa vedetă a dat de înțeles că s-ar fi despărțit de chipeșul actor, fiindcă a șters toate pozele cu George Burcea.

Însă, iubitul ei a împăcat-o și relația lor merge mai bine ca niciodată. Mai mult, concurenta de la „Bravo, ai stil” a dat de înțeles că este pregătită de un alt pas. Recent, vedeta a oferit un interviu la „Teo Show”, iar pentru că s-a îmbrăcat în mireasa pentru gală, ea a vorbit și despre ce nu ar face deloc la nunta ei.

„Ce nu aş face deloc la nunta mea? N-aş ţipa de nervi, aş ţipa doar de fericire. Vreau să fiu relaxată! Burcea, ai auzit?!”, a spus Viviana Sposub.

Imediat, George Burcea a apărut lângă “mireasa lui”. Cei doi s-au săturat pătimaş. “Te iubesc, dragostea mea! Foarte mult”, i-a spus Viviana iubitului ei.

Viviana Sposub si George Burcea
Viviana Sposub si George Burcea

Viviana Sposub participă la „Bravo, ai stil”!

Viviana Sposub a devenit concurentă a competiției despre stil de la Kanal D. Iubita lui George Burcea o înlocuiește pe Olga Verbițchi, după ce aceasta din urmă a fost descalificată din motiv că nu a respectat termenii contractului de colaborare cu televiziunea care difuzează sezonul 7 „Bravo, ai stil! Metamorfoza”.

Astfel, Viviana Sposub a profitat de această ocazie și a intrat în competiție încrezătoare în propriile forțe și sigură de atuurile fizice pe care le deține. Cu toate astea, frumoasa vedetă a declarat că este extrem de emoționată și a precizat că își dorește să învețe cât mai multe din punct de vedere stilistic.

„De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat.

Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare.

Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic”, a spus Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...