Viviana Sposub e cauza pentru care o vedetă TV s-a despărțit de iubit. ”Femeia nu e ce trebuie”

Iancu Andreea 17.09.2021, 13:16

Viviana Sposub a devenit celebră în televiziune după ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1 și a fost co-prezentatoare în emisiunea „Vorbește Lumea”, la Pro TV. Însă viața amoroasă a brunetei este cea care a atras atenția publicului, ca urmare a relației sale cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Vedeta a decis recent să intre în competiția de stil de la Kanal D și astfel fanii săi o pot admira și printre concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe lângă defilări și ținute care mai de care mai spectaculoase, despre Viviana Sposub s-a aflat faptul că este motivul pentru care o vedetă TV s-a despărțit de iubit. Una dintre concurente a decis să spună lucrurilor pe nume și a făcut dezvăluiri neașteptate despre iubita lui George Burcea.

Viviana Sposub, motivul pentru care o vedetă TV s-a despărțit de iubit

Focoasa Viviana Sposub a reușit să cucerească telespectatorii cu trupul fără cusur și energia bună, o parte dintre calitățile pe care și iubitul său, George Burcea, le-a remarcat. Pentru că este pasionată de modă, bruneta a decis să accepte provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” și să încerce să obțină titlul de „Cea mai stilată vedetă din România”. Însă, ca în orice competiție, dincolo de aspectele legate de vestimentație, s-au aflat și câteva secrete despre relația vedetei cu o altă colegă de platou. Se pare că Viviana Sposub este motivul pentru care o altă vedetă TV s-a despărțit de iubit. Conflictul dintre cele două foste prietene a fost dezvăluit în timpul emisiunii.

Apariția Vivianei Sposub în cadrul show-ului de la Kanal D a fost neașteptată, mai cu seamă pentru Ruxi Opulență. Se pare că cele două împărtășesc amintiri nu tocmai plăcute, de vreme ce Ruxi a făcut o remarcă răutăcioasă la adresa noii concurente încă din primele clipe. Însă adevăratul motiv al disputei dintre cele două femei a fost dezvăluit ulterior, în culise. Se pare că totul are legătură cu fostul iubit al lui Ruxi.

Sper că a venit aici să învețe. Chiar are nevoie, a spus Ruxi.

Viviana Sposub, cauza pentru care o vedetă TV s-a despărțit de iubit
Viviana Sposub și Ruxi obișnuiau să fie prietene

Comentarii dure la adresa iubitei lui George Burcea

Ediția de joi, 16 septembrie a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezgropat un secret neștiut despre relația dintre Ruxi și Viviana Sposub. Se pare că cele două au fost o perioadă prietene, însă s-au certat din cauza unui bărbat. Încă de la primele apariții ale fostei sale amice, Ruxi a fost extrem de dură în caracterizarea vestimentației pe care Viviana a ales-o.

E tânără! Nu ar trebui să se îmbrace așa! E babificată, a fost reacția lui Ruxi în timpul filmărilor.

Pentru că vorbele critice au dat-o de gol, Ruxi Opulență a mărturisit în culise care este motivul pentru care nu se poate abține să nu facă comentarii la adresa Vivianei. Se pare că în urmă cu mai mulți ani, Ruxi a ajuns să se despartă de iubitul ei din cauza prieteniei cu iubita lui George Burcea.

Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite, a dezvăluit Ruxi.

Ulterior, concurenta a evitat să dea mai multe detalii, însă a punctat faptul că acestea nu mai sunt prietene.

Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje, i-a transmis Ruxi fostei sale prietene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...