Împăcare neașteptată în lumea mondenă? Fotografia cu Viviana Sposub care a apărut pe internet

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 16:15

Încurcate sunt căile iubirii. Dacă în urmă cu mai multe zile, Viviana Sposub și George Burcea păreau să se fi despărțit, acum fotografia cu fosta asistentă TV ridică semne de întrebare privind o împăcare între cei doi. Vestea inițială a despărțirii i-a luat prin surprindere pe fanii celor două vedete, care îi considerau un cuplu extrem de sudat. Cei doi au fost surprinși adesea împreună, în cele mai tandre ipostaze, până când de pe conturile de socializare ale Vivianei au dispărut imaginile cu George. Recent însă, fotografia cu Viviana Sposub le dă de gol adevăratul stadiu al relației.

Poate fi vorba despre o împăcare între Viviana Sposub și George Burcea

Fostul soț al Andreei Bălan și cea mai recentă iubită a sa, Viviana Sposub, par să se confrunte cu probleme. George Burcea și frumoasa brunetă nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, după ce imaginile de pe conturile de socializare ale fostei asistente de la „Vorbește lumea”, în care cuplul apărea împreună, au fost șterse. Pe de altă parte, pe contul de Instagram al actorului încă există fotografii cu cei doi. Un gest recent însă a lăsat să se înțeleagă că între Viviana Sposub și George Burcea ar putea fi loc de împăcare.

Totul a pornit de la faptul că actorul a postat o serie de poze de la o petrecere dintr-un club din București, în care poate fi văzută și Viviana. Cele două vedete au participat împreună la eveniment, iar gesturile tandre, George fiind surprins ținând-o în brațe pe iubita sa, lasă să se înțeleagă că cei doi au ajuns la gânduri mai bune. Postarea nu a fost însă distribuită și pe contul Vivianei, semn că supărarea frumoasei brunete nu a trecut.

Împăcare neașteptată între Viviana Sposub și George Burcea
Deși păreau un cuplu perfect, între Viviana și George au apărut unele tensiuni

Motivul pentru care cei doi s-au separat

Conform mai multor zvonuri apărute cu privire la despărțirea dintre Viviana Sposub și George Burcea, motivul despărțirii ar fi fost reprezentat de faptul că actorul a petrecut alături de câțiva băieți, la o petrecere unde doar prezențele masculine au avut permisiune. Sursele impact.ro au dezvăluit că Viviana a fost extrem de supărată de neseriozitatea bărbatului și l-a blocat pe toate rețelele.

Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvonește că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o șansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declarații de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit, a dezvăluit recent un apropiat al cuplului pentru Playtech-Impact.

George încă speră la o împăcare cu iubita sa

În timp ce Viviana pare să nu fi trecut peste supărare, însă George încă păstrează fotografiile cu vedeta de care s-a îndrăgostit în timpul filmărilor de la „Ferma”, de la Pro TV. Un gest recent, din urmă cu doar două săptămâni, arăta că actorul și iubita sa au o relație de iubire de nedestrămat. La una dintre fotografiile postate de Viviana pe Instagram, fanii au fost surprinși să descopere comentariile celor doi.

Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta?, a scris George la una dintre imaginile postate de iubita sa, pe Instagram.

Te iubesc!!!, i-a scris ca răspuns Viviana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...