George Burcea a dat lovitura în carieră. Viviana Sposub e în al nouălea cer. ”Bravo, iubire”

Iancu Andreea 22.09.2021, 11:19
George Burcea a dat lovitura în carieră. Viviana Sposub e în al nouălea cer. ”Bravo, iubire”

Dincolo de viața amoroasă marcată de unele scandaluri, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este un actor cu o carieră de succes, cel puțin în ultima perioadă. Deși mulți dintre noi l-am remarcat doar în câteva reclame de la TV, în realitate vedeta este apreciat pentru mai multe roluri pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Acesta a fost protagonistul mai multor producții importante, însă de curând George Burcea a reușit să o facă mândră pe iubita sa, Viviana Sposub, după ce a dat lovitura cu un nou rol în carieră.

George Burcea, un rol important în cariera de actor. Ce personalitate din lumea filmului mondial va juca alături de vedetă

Fostul partener de viață al Andreei Bălan traversează o perioadă extrem de prielnică. În timp ce bucuriile din viața amoroasă le împărtășește cu iubita sa, Viviana Sposub, George Burcea pare să fi dat lovitura cu noul rol obținut de curând ca actor. Acesta a dezvăluit tuturor vestea cea mare, iar Viviana nu s-a abținut să nu își laude la rândul său iubitul pentru reușita sa. Mândră nevoie mare, actuala concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat și un mesaj plin de entuziasm cu privire la rolul obținut de George.

Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo, iubire! Sunt cea mai mândră!, i-a transmis Viviana iubitului său.

George Burcea a dat lovitura în carieră
George Burcea, rol important într-o producție Netflix

Protagonistul unui serial produs de Netflix

George Burcea a primit o veste excelentă pentru cariera sa de actor, acesta fiind inclus într-un proiect neașteptat, cu multe nume grele în distribuție. Actorul urmează să joace în cel mai recent proiect semnat de regizorul Tim Burton, peliculă care se numește „Wednesday” și reprezintă continuarea celebrului film „The Adams Family” („Familia Adams”). Pe lângă faptul că producția este regizată de un nume cu greutate al cinematografiei, George Burcea va juca alături de Catherine Zeta-Jones, o actriță cunoscută de toată lumea.

Pe de altă parte, iubitul Vivianei Sposub nu este singurul român care a primit un rol în distribuția serialului. Și Victor Dorobanțu se numără printre personaje. Un alt aspect inedit este legat de faptul că filmările pentru serial vor avea loc integral în România. După cum poate că ați presupus deja, rolul lui George Burcea este cel al majordomului familiei, Lurch, în timp ce Dorobanțu va interpreta personajul Thing.

Cum și-a găsit pasiunea pentru actorie. Totul a pornit de la un serial celebru

Înainte de a se bucura de succes în plan artistic, prin meseria de actor, George Burcea a activat într-un domeniu complet opus. Acesta a fost ani buni marinar, navigând timp de doi ani. Totuși, la un moment dat, el a ajuns la concluzia că nu se vede făcând acest lucru în viitor astfel că a decis să dea la actorie. Ceea ce l-a inspirat în primă fază pentru a se concentra pe zona artistică a fost un serial celebru din anii ’90, „Sunset Beach”.

Vedeam acel serial în 97-98, se dădea pe un post național, m-am îndrăgostit de serial, după care am ținut în mine gândul ascuns că, într-o zi, mi-aș dori să fac ceea ce acei actori făceau. Mult mai târziu, în 2011, m-am întâlnit accidental la o filmare, unde făceam figurație, cu domnul Vlad Rădescu. După un schimb de replici, am hotărât să merg la cursurile dumnealui, pe care le ținea la Universitatea de actorie și iată-mă, așa am dat la Teatru, a povestit, pentru Libertatea, în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...