Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Emisiunea începe miercuri, pe Kanal D

Iancu Andreea 08.09.2021, 15:58

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” mai au de așteptat doar câteva ore până la debutul sezonului 7 al show-ului care prezintă stiluri vestimentare și provoacă vedetele să iasă din zona lor de confort. Pentru că noile ediții se bucură de prezența unor nume celebre din showbiz-ul românesc, mulți sunt curioși să descopere cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, din sezonul 7. Emisiunea urmează să aibă premiera miercuri, 8 septembrie, la Kanal D.

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities, în sezonul 7

În curând, telespectatorii se vor putea delecta cu noile ediții ale show-ului de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Competiția de stil își deschide porțile celui de-al șaptelea sezon și provoacă nume noi să își arate măiestria în compunerea de ținute și accesorizări inspirate. La fel ca în edițiile precedente, gazda emisiunii este prezentatoarea Ilinca Vandici, care a vorbit despre recent despre debutul show-ului. Totodată, fanii emisiunii vor descoperi miercuri, 8 septembrie, cine sunt concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care se întrec în acest sezon în styling.

Premiera va avea loc în această seară, de la ora 22:30, când cele nouă vedete vor defila prin fața juraților nerăbdători să analizeze ținute noi. Acestea speră să îi impresioneze pe cei trei jurați, Maurice Munteanu, Tibi Clenci, noul jurat după plecarea lui Cătălin Botezatu, și Raluca Bădulescu pentru a-i convinge să le ofere note bune. Astfel, vor putea ajunge până în finala celui mai iubit show de fashion, când vor primi titlul de cea mai stilată celebritate din România. Vedetele care s-au aliniat la startul competiției de stil sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbițchi, Otniela și Ioana Filimon. Acestea sunt pregătite să prezinte povești inedite și ținute inspirate încă de la prima ediție a noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cine sunt concurentele de la
Sezonul 7 al emisiunii debutează astăzi, de la ora 22:30, la Kanal D

Ilinca Vandici, despre debutul noului sezon

Competiția stilului, care va avea premiera în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D, poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la aceeași oră, dar și sâmbăta, de la ora 22:00, la același post de televiziune. Dincolo de emoțiile pe care le trăiesc concurentele, și moderatoarea competiției, Ilinca Vandici trăiește sentimente intense la debutul sezonului 7. Prezentatoarea este nerăbdătoare să revină în fața camerelor și să își surprindă telespectatorii cu un spectacol de ținute.

Ne-a fost dor, de abia așteptăm reîntâlnirea cu telespectatorii, vă promitem un spectacol de zile mari. Am fost surprinsă să văd cât de determinate sunt concurentele să vă cucerească și să îi impresioneze pe jurați. Să fiți diseară cu ochii pe noi!, a declarat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...