Andreea Bălan a făcut o criză când a văzut pozele cu George Burcea și ”cumnata” ei. Ce s-a întâmplat apoi, la ordinele artistei

Stan Filon 09.09.2021, 14:03
Andreea Bălan a făcut o criză când a văzut pozele cu George Burcea și ”cumnata” ei. Ce s-a întâmplat apoi, la ordinele artistei

Andreaa Bălan și-a ieșit din fire, zilele trecute, când a văzut poze pe rețelele de socializare cu fostul său soț, George Burcea, care a apărut împreună cu nimeni alta decât cu viitoarea sa cumnată! Artista a văzut negru în fața ochilor și a pus imediat mâna pe telefon!

Andreea Bălan și-a ieșit din fire atunci când a văzut pozele cu George Burcea și ”cumnata” ei

Andreea Bălan și George Burcea au două fetițe împreună, dar sunt despărțiți de ceva timp. Chiar dacă au pus stop căsătoriei lor, iar scandalul a fost unul de proporții, cei doi încă nu s-au despărțit în mod legal, divorțul fiind tărăgănat încă.

Este clar însă că cei doi foști soți nu se mai suportă unul pe celălalt, iar acum Andreea Bălan a avut parte de surpriza vieții sale atunci când l-a văzut pe fostul său soț alături de sora actualului său iubit, Tiberiu Argint. Vedeta se pare că a făcut o criză de nervi și a pus imediat mâna pe telefon!

Andreea Balan si-a iesit din fire atunci cand a vazut pozele cu George Burcea si ”cumnata” ei
Andreea Balan si-a iesit din fire atunci cand a vazut pozele cu George Burcea si ”cumnata” ei

Unde s-a găsit George Burcea și Sonia Argint

George Burcea a alergat la un maraton la care a fost implicată și Sonia Argint, sora lui Tiberiu Argint. Ei bine, chiar cumnata Andreei Bălan i-a luat un interviu actorului, iar discuția a curs foarte frumos, cei doi simțindu-se destul de bine împreună, răzând și făcând chiar glume, scrie cancan.ro.

Fotografii cu cei doi au apărut pe pagina de Facebook a maratonului respectiv, dar acestea au dispărut la scurt timp, în mod miraculos. Cea care este suspectată că a ajutat la dispariția fotografiilor este chiar Andreea Bălan. Și George Burcea tot pe fosta sa soție o suspectează, după cum a mărturisit unor prieteni de-ai săi, scrie sursa citată.

Andreea Bălan nu este la prima ieșire de genul acesta. Au apărut în presă discuții aprinse pe care artista le-a purtat cu una dintre fanele sale, care însă lăsa comentarii de apreciere și pe paginile de socializare ale lui George Burcea și a iubitei acestuia, Viviana Sposub. Artista i-a cerut fanei sale chiar să le dea block celor doi!

”Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta. 

Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelesc idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, spunea Andreea Bălan.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...