Virgil Ianțu reia emisiunile cu copii. Unde vor putea fi văzute. ”O să vă placă ce a ieșit”

Iancu Andreea 20.05.2021, 08:47
Virgil Ianțu reia emisiunile cu copii. Unde vor putea fi văzute. ”O să vă placă ce a ieșit”

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din perioada anilor 2000 era celebra „Copiii spun lucruri trăznite”, o producție care aducea în prim plan povești ale celor mici, spuse chiar de către ei, într-un stil caracteristic. Formatul amuzant era extrem de apreciat de către telespectatori, motiv pentru care multă vreme a fost cerută revenirea pe micile ecrane. După o perioadă în care show-ul nu a mai fost produs, Virgil Ianțu anunță că reia emisiunile cu copii care au stârnit reacții atât de frumoase din partea publicului.

Virgil Ianțu reia emisiunile cu copii

Fanii lui Virgil Ianțu se vor bucura nespus de vestea că prezentatorul reia emisiunile cu copii, după o pauză destul de lungă. Vedeta TV a anunțat că urmează să modereze din nou o variantă a formatului „Copiii spun lucruri trăznite”. Acesta a dezvăluit unde va putea fi urmărit show-ul printr-un anunț făcut pe pagina sa oficială de Facebook. Emisiunea se va numi „Copiii spun cu Virgil Ianțu” și se va desfășura pe canalul lui de Youtube.

Până când vă dăm mai multe detalii despre „Copiii spun cu Virgil Ianțu”, lăsăm fotografia asta de la making-of. Ieri a fost o zi distractivă. Prima zi de filmare a fost excelentă. O să vă placă mult ce a ieșit. Anunțăm în curând unde puteți vedea primul episod din „Copiii spun cu Virgil Ianțu”. Dragilor, emisiunea va fi pe canalul meu de Youtube! Prima zi de filmare a fost excelentă. O să vă placă mult ce a ieșit. Lucram intens la montaj pentru a avea pe 1 Iunie primul episod. Vă mulțumesc că primiți cu bucurie și nerăbdare această emisiune!, a declarat Virgil Ianțu pe pagina sa oficială de Facebook.

Virgil Ianțu a anunțat că reia emisiunile cu copii
Fostul prezentator de la Prima TV reia seria de conversații amuzante cu cei mici
foto – Facebook

Motivul pentru care prezentatorul nu s-a căsătorit cu iubita lui

Virgil Ianțu este un prezentator extrem de apreciat de public, fiind o figură pe care mulți o asociază cu emisiunea „Copiii spun lucruri trăznite”. Acesta este și motivul pentru care vedeta a decis să reia seria deja consacrată de dialoguri cu cei mici. Totuși, în privința vieții de familie a fostului prezentator de la Prima TV, puțin cunosc faptul că acesta nu s-a căsătorit cu iubita sa, alături de care are o relație de 15 ani. Prezentatorul a și dezvăluit motivul pentru care el și Roxana Alexandru, partenera sa de viață împreună cu care are o fiică, Jasmina, nu au oficializat relația.

Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...