Cum arată acum fiica lui Virgil Ianțu. Jasmina are 15 ani și e o adolescentă superbă

Iancu Andreea 29.06.2020, 15:44

El este unul dintre cei mai longevivi și îndrăgiți oameni de televiziune. Totuși, Virgil Ianțu are și alte motive de laudă, în afara carierei sale. Deși este extrem de discret în privința vieții personale, prezentatorul nu ezită să se mândrească cu fiica sa, Jasmina. Aceasta nu mai este de mult un copil, ci s-a transformat într-o tânără superbă. Vezi în galeria foto cât de frumoasă este la 15 ani, Jasmina Ianțu.

Virgil Ianțu, un tată mândru și modern

Faptul că fiica sa a crescut extrem de frumos i se datorează educației oferite de cei doi părinți. În nenumărate interviuri, Virgil a dezvăluit că relația cu fiica sa este un excelentă. Cei doi comunică perfect și vorbesc despre absolut orice.

Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă, mărturisea Virgil Ianțu, în urmă cu ceva vreme, pentru Libertatea.

Jasmina este o tânără superbă, cu aspirații pe măsură Foto - click.ro
Jasmina este o tânără superbă, cu aspirații pe măsură
Foto – click.ro

Ce planuri de viitor are Jasmina – „Mă atrage lumea televiziunii”

Jasmina este o tânără frumoasă, care iubește arta. La cei 15 ani ai săi, fata lui Ianțu încă se gândește ce va face în viitor.

Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată, a spus fata prezentatorului TV.

Totuși, tânăra cochetează cu moda și adoră să coasă haine, să creeze. Cu toate acestea, ea se manifestă și în alte sfere artistice.

Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez, a declarat Jasmina pentru Viva. Mă atrage lumea televiziunii. Îmi place arta. Mi se pare cam dificil să fii prezentator TV, a mărturisit Jasmina.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...