Virgil Ianțu revine la TV. Unde îl veți putea vedea pe moderatorul de la Vrei să Fii Milionar

Iancu Andreea 19.08.2020, 16:10
Virgil Ianțu revine la TV. Unde îl veți putea vedea pe moderatorul de la Vrei să Fii Milionar

Prezentatorul TV, Virgil Ianțu, urmează să revină pe platourile de filmare, în cadrul emisiunii cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Astfel, Ianțu va prezenta cel mai nou sezon al producției de la TVR2.

Virgil Ianțu va modera emisiunea „Câștigă România”, sezonul șapte

Se pare că Virgil Ianțu este omul potrivit la locul potrivit. Emisiunile de tip quizz-show i se potrivesc de minune, iar faptul că formatul „Câștigă România” a ajuns la al șaptelea sezon e dovada clară. Prezentatorul TV este cel care va modera și sezonul cu numărul șapte al show-ului „Câștigă România”, de la TVR2.

Regulile jocului sunt extrem de simple. Astfel, moderatorul are în fața sa, la fiecare ediție, trei concurenți. Aceștia trebuie să răspundă corect la diferite întrebări de cultură generală, în funcție de județele de pe harta României, în care se află. Calculatorul este cel care alege de pe hartă un județ de graniță ca punct de plecare. Concurenții au drept misiune ajungerea dintre-un județ în altul, tot de graniță.

De altfel, formatul acestei emisiuni este unul de succes internațional. El s-a vândut chiar și în Statele Unite, unde a fost preluat de compania de producție a actriţei Whoopi Goldberg. Peste Ocean, emisiunea poartă denumirea „Win Your Country“.

Noul sezon al show-ului
Noul sezon al show-ului “Câștigă România”

Ce schimbări apar în noul sezon „Câștigă România”

Virgil Ianțu se pregătește de filmările pentru noul sezon al emisiunii „Câștigă România”, la TVR 2 și la fel și concurenții. Astfel, vor avea loc preselecții pentru producția ajunsă la sezonul șapte. Din păcate, pandemia de coronavirus a afectat filmările emisiunii. Oficialii TVR au anunțat că preselecții vor fi ținute de această dată în curtea televiziunii. Ele sunt programate luni, 24 august, în intervalul 16:00 și 20:00.

De asemenea, castingul pentru noul sezon va fi susținut doar în București, din aceleași motive. Din nefericire, echipa de producție a emisiunii nu mai poaet călătorii cu caravana prin țară, în căutare de concurenți.

„În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile vor fi susţinute în aer liber în curtea TVR şi în cele mai stricte condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii”, anunță oficialii TVR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI