Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de Coronavirus: “Am primit mesaje că am luat bani, că mint. E foarte trist să văd oameni care gândesc așa”

Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de Coronavirus: "Am primit mesaje că am luat bani, că mint. E foarte trist să văd oameni care gândesc așa"

Virgil Ianțu a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de noul coronavirus (COVID-19). Prezentatorul de televiziune a făcut clarificări, precum și un apel către toți românii.

Ce a declarat Vigil Ianțu, după ce s-a vindecat de Coronavirus

Virgil Ianțu s-a referit la acuzațiile ce i s-au adus că ar fi luat bani pentru a spune că a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul a precizat că i se pare ”foarte trist” să vadă oameni care gândesc în acest fel, ”în mod exagerat”.

”Vreau să atrag atenția. Au fost titluri în presă «Ianțu recunoaște că a luat bani», «Ianțu spune ce sumă». Mai e astăzi nevoie de manipulare, în sensul acesta? Am văzut ziare pe care le credeam serioase…. Că astea de cancan, OK, acesta-i stilul… Dar și acolo, pe acest subiect, aș fi mai rezervat.

În primul rând, oamenii ar trebui să se informeze și să nu se lase dezinformați. Să nu se lase manipulați de fake news-uri. E un procent foarte mare de știri false care apar peste tot.

Inclusiv în grupuri de prieteni de pe Facebook se postează ba de Trump, ba știri de tot felul, că s-a inventat vaccinul, că nu s-a inventat. Cred că trebuie să avem răbdare și trebuie să ne păzim. Folosiți masca, folosiți dezinfectantul!”, a spus Virgil Ianțu, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de Coronavirus: "Am primit mesaje că am luat bani, că mint. E foarte trist să văd oameni care gândesc așa"

Virgil Ianțu, primele declarații după ce s-a vindecat de Coronavirus: “Am primit mesaje că am luat bani, că mint. E foarte trist să văd oameni care gândesc așa”

Virgil Ianțu a adăugat că are anticorpi, deși nu știe pentru ce perioadă. Deocamdată, însă, deși nu poate da și nu poate lua coronavirus, prezentatorul a precizat că se protejează în continuare de COVID-19.

Virgil Ianțu a cunoscut o persoană care a murit de COVID-19

De asemenea, Virgil Ianțu a povestit că a avut o cunoștință care a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

”Îmi e teamă pentru oricine (nu doar pentru fiica lui, n.r.). Îmi e teamă pentru bunici, pentru persoane cu afecțiuni. Am un prieten în Japonia la care am fost anul trecut și fratele lui, Camil Marinescu, care stă tot în Japonia, dirijor, a venit înapoi pentru o perioadă scurtă și a luat COVID-19 și a murit. Avea diabet și s-a întâmplat. Avea 53 de ani”, a mai spus Virgil Ianțu.

Prezentatorul a precizat că dacă în România, oamenii în vârstă de 80 de ani sunt considerați ca fiind la finalul vieții, în alte țări, aceștia merg cu bicicleta.

”Trebuie să avem mare grijă de sănătate. Aveți mare grijă de forma fizică pe care o aveți. Este foarte importantă. Și vă rog din suflet, uitați de povestea cu mințitul și cu luat bani. Este foarte periculos acest virus. Poate pentru unii mai puțin. Poate pentru unii deloc. Dar șansele să fie foarte periculos pentru unii poate mai în vârstă, poate pentru unii cu afecțiuni precum diabetul”, a mai spus Virgil Ianțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI