Fiica lui Virgil Ianțu s-a făcut model la 15 ani. Imagini de colecție alături de Andreea Raicu

Iancu Andreea 29.09.2020, 14:06
Fiica lui Virgil Ianțu s-a făcut model la 15 ani. Imagini de colecție alături de Andreea Raicu

Prietenia frumoasă dintre Andreea Raicu și Virgil Ianțu a dat naștere unei colaborări la fel de apreciate. Fiica lui Virgil Ianțu are o colaborarea proaspătă cu Andreea, intrând astfel în rândul modelelor, la numai 15 ani. Jasmina Ianțu este extrem de naturală și are o frumusețe ce poate fi admirată în imaginile alături de vedetă, în noua colecție de haine lansată de Andreea Raicu.

Jasmina Ianțu, model în colecția de haine a Andreei Raicu

O colaborare neașteptată a avut loc în această toamnă, după ce Andreea Raicu și-a lansat o nouă colecție de hanorace. Elementul surpriză, dincolo de noile modele de haine, este apariția Jasminei Ianțu, ca model. De vreme ce Andreea este bună prietenă cu Virgil Ianțu, tatăl Jasminei, era imposibil ca lucrurile să nu iasă bine.

„Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu, potrivit click.ro.

Astfel, tânăra de 15 ani a arătat tuturor ce înseamnă frumusețea naturală. La fel cum și Andreea mărturisește, a apreciat bunul simț și naturalețea Jasminei, care se descurcă de minune ca model.

„Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a mai spus Andreea.

Andreea Raicu și Jasmina Ianțu, colaborare inedită pentru noua colecție de haine a vedetei
Andreea Raicu și Jasmina Ianțu, colaborare inedită pentru noua colecție de haine a vedetei

Cum a primit Jasmina colaborarea cu Andreea Raicu

Frumoasa adolescentă a adăugat încă o experiență pe lista sa, după ce a pozat ca model pentru colecția Andreei Raicu. Lucru care i-a plăcut extrem de mult, de vreme ce a fost vorba despre hanorace, un element tot mai prezent în vestimentația tinerilor. De altfel, fiica lui Virgil Ianțu visează să devină chiar ea un designer.

Noua postură de model i-a permis Jasminei Ianțu să afle mai multe despre culisele unui shooting. De asemenea, tânăra a lăsat să se vadă și buna educație primită din familie, asociându-se cu citatele de pe piesele vestimentare. Astfel, Jasmina a recunoscut că e important să cunoaștem frumusețea interioară, nu doar pe cea afișată pe Instagram.

“Am fost super fericită când Andreea m-a sunat și mi-a propus shootingul și îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experiență, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ținuta mea zilnică, la fel ca mai toată generația mea, hanoracul e o piesă de rezistență. Și mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generația mea, e important să creadă că frumusețea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta”, declară Jasmina Ianțu.

Noua colecție de hanorace semnate de Andreea Raicu poate fi admirată și achiziționată în magazinul său online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...