Viața lui Vladimir Putin, pusă în pericol. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce limuzina liderului a fost lovită

Stan Filon 16.09.2022, 11:14
Viața lui Vladimir Putin, pusă în pericol. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce limuzina liderului a fost lovită

Vladimir Putin se pare că a scăpat de un nou atentat asupra vieții sale! Mașina în care se afla liderul de la Kremlin a fost implicată într-un accident ciudat, în timp ce președintele se îndrepta către locuința sa, împrejmuit de gărzi de corp. Mașina în care se afla președintele rus se afla într-un convoi de 5 mașini blindate, când coloana oficială a fost blocată ca în filme, de o ambulanță. Kremlinul spune că nu a fost un atentat asupra președintelui!

Viața lui Vladimir Putin, pusă în pericol

Vladimir Putin se pare că a scăpat dintr-un atentat menit să-i curme viața. Președintele Rusiei se întorcea la reședința sa, când convoiul în care se afla a fost atacat. Mașina în care se afla liderul de la Kremlin făcea parte dintr-un convoi de 5 autoturisme blindate. El se afla în cea de-a treia mașină, când o ambulanță a blocat pur și simplu șirul de mașini, potrivit unei afirmații neconfirmate și citate de Dailymail.

Se pare că în acel moment s-a auzit o bubuitură puternică, iar mașina în care se afla Vladimir Putin a fost lovită în roata din stânga față. După bubuitură, un fum negru s-a ridicat în aer, însă șoferul a reușit să plece de pe loc și să-l ducă pe Vladimir Putin în siguranță.

Viata lui Vladimir Putin, pusa in pericol
Viata lui Vladimir Putin, pusa in pericol

Trei gărzi de corp ale președintelui ar fi dispărut imediat după incident

„În drum spre reședință, la câțiva kilometri distanță, prima mașină de escortă a fost blocată de o ambulanță… în mașina lui Putin „a sunat o bubuitură puternică de la roata din stânga din față, urmată de un fum puternic”, scrie Dailymail.

Informațiile apărute pe Telegram spun că autoritățile au găsit în interiorul ambulanței care a blocat convoiul președintelui Vladimir Putin un bărbat decedat. Forțele de ordine au efectuat imediat după incident mai multe arestări, iar trei gărzi de corp ale președintelui au dispărut după incident.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a infirmat joi informațiile din presă despre o presupusă tentativă de asasinat asupra președintelui rus Vladimir Putin. Se crede că președintele Vladimir Putin a supraviețuit la șase tentative de asasinat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...