Viața Biancăi Drăgușanu se schimbă în curând. E anunțul zilei, se întoarce unde a mai lucrat

Anca Manolica 17.02.2023, 16:06

Este vestea zilei în lumea televiziunii! Biancăi Drăgușanu se pare că este la un pas de a face o schimbare importantă în viața ei, urmând a reveni pe micile ecrane. Creatoarea de modă va prezenta o emisiune la postul unde a mai lucrat și în trecut. Despre ce trust este vorba.

Revine Bianca Drăgușanu la TV?

UPDATE ora 16:05. Este oficial! Kanal D a confirmat faptul că Bianca Drăgușanu se alătură vedetelor trustului, urmând a fi noua prezentatoare a emisiunii „Detectorului de minciuni”. Aceasta se va difuza pe canalul de YouTube theXclusive.

În fiecare editie, superba vedetă va avea invitați de seamă, cărora le va adresa cele mai inedite, amuzante, dar și incomode întrebări, publicul fiind martorul dezvăluirilor de tot felul.

„Sunt bucuroasa să fiu implicata în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine.

Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a declarat Bianca, conform Kanal D.

– Știrea inițială –

Bianca Drăgușanu ar putea reveni la Kanal D în postura de prezentatoare TV. Conform Fanatik, blondina ar fi semnat un contract bănos cu postul de televiziune unde a mai lucrat în urmă cu ceva timp, atunci când a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Potrivit sursei citate, postul turcesc i-ar fi pregătit o emisiune invitați aleși care, speră șefii trustului, să se lupte de la egal la egal în audiențe cu principalii rivali, Pro Tv și Antena 1.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu pare extrem de implicată în proiectul său viitor. Emisiunea la cârma căreia se spune că se va avea se va desfășura în mediul online, iar potrivit zvonurilor, fosta soție a lui Victor Slav ar fi vorbit personal, deja, cu câțiva dintre viitorii ei invitați.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Totul ar fi deja pus la punct

Din informațiile sursei citate, Kanal D ar fi pus deja totul la punct, așteptând doar momentul oportun pentru a face anunțul oficial privind noua emisiune. Formatul ar urma să fie în stilul celei pe care o prezintă Denise Rifai la același post de televiziune. Ba mai mult, show-ul divei ar urma să fie dintre emisiunile de bază pentru viitorul post turcesc Kanal D 2.

Contactați de reporterii Playtech Știri, reprezentanții postului Kanal D nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

De ce ar fi plecat Bianca Drăgușanu de la Kanal D, în 2018

Dacă zvonurile s-ar adeveri, nu ar fi nicio noutate, pentru că nu este prima dată când Bianca Drăgușanu ar prezenta o emisiune de succes la Kanal D. În urmă cu doar câțiva ani, creatoarea de modă a fost gazda show-ul matrimonial „Te vreau lângă mine”.

Citește și: Ce operații estetice vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu. „La două luni se reinjectează”

S-ar părea că, la acea vreme, Biancași-ar fi negociat foarte bine contractul și ar fi fost remunerată cu 12.000 de euro pe lună. Colaborarea a luat însă sfârșit, după ce vedeta ar fi făcut declarații despre divorțul său de Victor Slav la o televiziune concurentă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...