Ce operații estetice vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu. „La două luni se reinjectează”

Anca Manolica 21.01.2023, 08:54

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată faptul că este adepta operațiilor estetice. De altfel, ea este celebră pentru transformarea uluitoare de care a avut parte de la prima sa apariție pe micul ecran, în cadrul emisiunii „Din Dragoste”, a lui Mircea Radu. Blodina a făcut noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre intervențiile pe care intenționează să le facă în curând.

Ce operații estetice vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu

Blondina se află în lumina reflectoarelor de mai bine de 10 ani. Cariera, realizările, viața amoroasă și scandalurile în care a fost implicată au ținut-o des pe primele pagini ale tabloidelor.

Cunoscută ca fiind o împătimită a operațiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu este fără doar și poate campioană la acest capitol. De altfel, ea nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta și de multe ori le-a închis gura cârcotașilor cu replici acide.

Ce are în plan blondina

Bianca Drăgușanu ar face orice ca să atingă idealul de perfecțiune, astfel că nu are de gând să renunțe la „abonamentul” cabinetelor esteticienilor. Cu câțiva ani în urmă, Bianca mărturisea că a cheltuit în jur de 16.000 de euro pe operațiile estetice, suma crescând, desigur, odată cu trecerea timpului.

Bianca Drăgușanu este campioană la operațiile estetice
Bianca Drăgușanu este campioană la operațiile estetice

În prezent, în cadrul unui interviu pentru Playtech Știri, fosta soție a lui Alex Bodi a dezvăluit că și-a propus să își continue procesul de schimbare a formei buzelor, pe care le vrea mai „țuguiate”. Numai că doctorița sa evită să îi mai facă alte injecții:

„Procedeul e de durată. Mai întâi le-am topit, după 15 ani. La două luni se reinjectează. Doctorița mea nu prea mai vrea însă să-mi facă nimic la buze”, a spus Bianca Drăgușanu, care a ținut să sublinieze faptul că în ultima perioadă nu a mai călcat pragul vreunei clinici de înfrumusețare.

În baza contractului de imagine pe care îl are cu o clinică din Cluj, fosta asistentă tv primește bani, pe lângă procedeele gratuite de mii de euro, pentru a-și face intervențiile estetice pe care le vrea.

„Eu primesc și bani, pe lângă procedeele de mii de euro pe care le fac. Am multe contracte în derulare, majoritatea sunt pe un an sau doi ani. Toate contractele mele sunt pe bani, eu nu accept produse, nu am de ce. Am rămas și în acest an cu toate contractele mai vechi, precum și cu altele noi”, a mai spus fosta asistentă TV, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Bianca Drăgușanu și mama sa au ajuns să semene ca două picături de apă. Cu greu reușești să le deosebești. Galerie foto

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...