Vești surprinzătoare despre Meghan Markle și Prințul Harry! “Nu am nici un dubiu că vor avea încă un copil foarte curând”

Diana Radu 30.01.2020, 14:58
Vești surprinzătoare despre Meghan Markle și Prințul Harry! “Nu am nici un dubiu că vor avea încă un copil foarte curând”

În ciuda faptul că mulți nu le-au dat nicio șansă, iubirea dintre Prințului Harry și Meghan Markle pare mai puternică pe zi ce trece, mai ales după pasul pe care l-au făcut. Mai mult, surse din anturajul lor au declarat că cei doi s-ar pregăti să devină din nou părinți.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți?

Ducii de Sussex au început o nouă viață în Canada, alături de fiul lor Archie, după ce au renunțat la statutul de membri ai Casei Regale Britanice. Cei doi se simt excelent, departe de rigorile de la palatul Buckingham și mult mai relaxați. La prima lor ieșire oficială după Megxit, aceștia au apărut în ținute lejere și foarte zâmbitori. De asemenea, surse din anturajul acestora au declarat că ducii sunt pregătiți să-și mărească familia.

Cel puțin așa susține Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, care îl cunoaște pe Prințul Harry din copilărie și care sprijină din plin decizia celor doi Duci de Sussex de a-și recupera viețile. Acesta a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni din nou părinți.

meghan markle, printul harry, din nou parinti
Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni din nou părinți?

În ceea ce privește posibilitatea ca mariajul lui Harry cu Meghan să fi avut de suferit din cauza deciziei de a renunța la îndatoririle regale, fostul majordim al Prințesei Diana, a spus că sunt doar speculații. Bruell e convins că această hotărâre pe care au luat-o împreună i-a apropiat și mai tare.

”Meghan și Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, care gândește cu propria minte. Poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu e așa! Nu am niciun dubiu că iau toate deciziile împreună și că vor avea încă un copil foarte curând”, a declarat Paul Burrell.

De asemenea, fostul majordon a mai declarat că Harry și Meghan nu pot fugi de tot de presă tot timpul, ci că trebuie să accepte că nu vor avea niciodată în totalitate o viață privată. Bruell a mai amintit și că moartea prințesei Diana a avut cu siguranță un impact puternic asupra lui Harry.

”Harry era prea tânăr ca să accepte că mama lui s-a stins din viață – asta i-a frânt inima. De atunci, viața lui s-a schimbat, iar acest lucru l-a făcut să se transforme în tânărul pe care îl vedem astăziEste furios și uneori se manifestă față de mass-media și față de familia regală. Dar este o persoană cu picioarele pe pământ. Și are talentul mamei lui de a atinge sufletele oamenilor într-un mod unic”, a mai spus fostul majordom al Dianei.

Urmăriți Impact.ro și pe