Secretul care se ascunde în spatele anunțului făcut de Meghan Markle și Prințul Harry de a se retrage din Casa Regală! Dezvăluiri neașteptate

Redacția IMPACT 23.01.2020, 11:03
Secretul care se ascunde în spatele anunțului făcut de Meghan Markle și Prințul Harry de a se retrage din Casa Regală! Dezvăluiri neașteptate

Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie grea luna aceasta, dar care le va schimba viața complet. Renunțarea la titulatura de „membri seniori” ai Casei Regale Britanice, vine cu „multă tristețe” pentru Prințul Harry, după cum a declarat chiar el zilele trecute.

Prințul Harry: „Îmi aduce o mare tristețe că s-a ajuns la asta”

Ieșirea de sub tutela Casei Regale britanice începe să devină tot mai mult o realitate, cu atât mai mult cu cât finanțarea publică a celor doi foști Duci de Sussex se va opri curând, iar ei vor fi nevoiți să-și ia viața în propriile mâini. Dar, dintre cei doi, Harry pare să fie, în mod firesc de altfel, vizibil mai afectat de acest pas important decât Meghan.
Pe lângă renunțarea la titulatura regală, Prințul Harry va fi nevoit să renunțe, pe lângă altele, să lase în urmă și o funcție pe care acesta o îndrăgea mult și anume cea din armată.

Prințul Harry: „Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată”. Foto: Hello Magazine
Prințul Harry: „Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată”. Foto: Hello Magazine

Fiul cel mic al lui Charles a susținut un discurs pe 19 ianuarie în care acesta își exprima profundul regret al acestuia cu privire la această decizie. În cadrul discursului de la Londra, la o gală caritabilă, el a menţionat că decizia de a renunţa la titluri şi rolul său în familia regală nu a fost una uşoară, dar a subliniat necesitatea de a urma această cale, separat de restul familiei sale.

„Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani dar cu o perspectivă mai clară”, a transmis duminică Prințul Harry.

Într-o înregistrare video postată pe pagina oficială de Instagram a Sussex Royal, Prințul Harry spune că după luni de discuții, decizia pe care a luat-o alături de soția sa nu a fost una ușoară și a fost luată după ce au întâmpinat de-a lungul timpului mai multe provocări.
Nepotul Reginei Elisabeta a II-a spune cu sinceritate că Marea Britanie va rămâne pentru totdeauna casa lui, locul de care îl leagă atât de multe amintiri frumoase de care își aduce aminte cu drag.

„Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată (…) Îmi aduce o mare tristețe că s-a ajuns la asta”, a mai transmis Prințul Harry, care era al şaselea în ordinea succesiunii la tron.

 

Pe de altă parte, Meghan Markle vede decizia celor doi drept una de bun augur, întrucât, din declarațiile ei mai vehci la o televiziune britanică a vorbit deschis despre greutățile întâmpinate la Casa Regală și despre faputl că s-a simțit tristă și sufocată. Totodată, Meghan Markle spune că acestă decizie s-a dovedit a fi unul din cele mai bune lucruri care i se puteau întâmpla vreodată.

Urmăriți Impact.ro și pe