Cum și-au făcut apariția Meghan și Harry în public, după retragerea lor din Casa Regală. De nerecunoscut. Foto

Diana Radu 21.01.2020, 18:09
Cum și-au făcut apariția Meghan și Harry în public, după retragerea lor din Casa Regală. De nerecunoscut. Foto

La scurt timp după ce Harry a făcut public faptul că el și Meghan renunță la statulul de membrii ai Casei Regale, soția acestuia a plecat în Canada împreună cu fiul lor, Archie. Astăzi, 21 ianuarie prințul Harry a ajuns și el în Canada pentru începe o nouă viață alături de cele mai importante persoane din viața lui, Meghan și Archie.

Prima apariție publică a lui Meghan și Harry, după ce au renunțat la titlurile regale. Cum au fost surprinși cei doi?

Prințul Harry a aterizat la ora 03:00 GMT în Vancouver, Canada, acolo unde îl aștepta Meghan și Archie. Harry a fost surprins purtând o căciulă pe cap şi o geantă aruncată neglijent pe umăr și un zâmbet larg. Meghan ți Harry au luat decizia de a se muta parțial în Canada, iar vestea a fost făcută publică acum două săptămâni. Cei doi au primit acordul de regina Elisabeta a II-a și sunt pregătiți pentru o nouă viață, independentă de familia regală. Iată cum a fost surprins Harry.

Meghan s-a reîntors în Canada a doua zi după anunţul retragerii cuplului pentru a fi alături de fiul ei, Archie iar azi i s-a alăturat și Harry. De când a plecat, soția prințului a fost văzută mergând la diverse asociații în vizită și purtând ținute lejere, căciulă pe cap, colanți și cu părul prins lejer într-o coadă împletită.

meghan markle, primele imagini
Primele imagini cu Meghan Markle, după renunțarea la titlul regal

De asemenea, cei doi vor trebui să găsească o cale de a se întreține financiar, deoarece odată cu renunțarea la titlurile regale aceștia nu vor mai beneficia de fonduri guvernamentale. Însă, pe noul lor drum pe care și l-au ales către o viață normală, Harry și Meghan vor fi sprijiniți de tatăl lui Harry, prințul Charles. Acesta le va fi aproape tinerilor îndrăgostiți și îi va susține financiar timp de un an, până când aceștia vor reuși să se pună pe picioare.  Important de precizat ar fi faptul că Prințul e Wales nu se va folosi de banii ducatului de Cornwall pentru a-i susține pe cei doi, ci de fondurile sale private, conform Daily Telegraph.

Harry și Meghan o vor mai reprezenta pe regină până în primăvară, atunci când se va produce ruptura oficială. După aceea nu vor mai avea dreptul de a utiliza titlurile de „alteţe regale”. Mai mult, Harry va trebuie să renunțe la funcțiile militare pe care le deține.

Urmăriți Impact.ro și pe