Veşti rele despre Mioara Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman, internată iar în spital

Badea Violeta, Diana Dumitrache 10.09.2021, 12:38
Veşti rele despre Mioara Roman. Fosta soţie a lui Petre Roman, internată iar în spital

Momente cumplite pentru Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate și a fost internată în spital. Iată în ce stare se află mama Oanei și a Catincăi.

Mioara Roman, internată din nou în spital

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, fosta soție a premierului Petre Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate. Din acest motiv, fiicele sale, Oana și Catinca, au luat hotărârea de a o interna în același centru medical în care a mai fost și în urmă cu câteva luni.

Mioara Roman a efectuat o serie de analize, iar medicii au constatat că are nevoie de noi îngrijiri de specialitate. Doctorii au decis să-i schimbe tratamentul și i-au recomandat să se interneze din nou, pe termen nelimitat.

„Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde privește îngrijiri.

Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a sous Oana Roman, citată de click.ro.

Fosta sotie a premierului Petre Roman se confrunta cu noi probleme de sanatate
Fosta sotie a premierului Petre Roman se confrunta cu noi probleme de sanatate

„Are un Parkinson foarte agresiv”

La începutul acestui an, Oana Roman spunea că mama ei suferă de maladia Parkinson și are mâna dreapă paralizată. De asemenea, vedeta a spus că Mioara Roman se tratează doar la un spital privat, iar medicii de acolo fac tot ceea ce le stă în putință pentru a o ajuta, însă boala avansează foarte rapid și este una degenerativă ce nu poate fi controlată.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit!

Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...