Oana Roman și-a lăsat fanii mască! Ce a dezvăluit acum despre relația cu Marius Elisei. Se întâmplă la scurt timp de la împăcare

Badea Violeta 02.09.2021, 09:23

Ce dulce e împăcarea înte Oana Roman și Marius Elisei! De-a lungul timpului, cei doi nu au avut o relație foarte liniștită, fapt pentru care au ajuns la notar. La scurt timp după despărțire, fiica lui Petre Roman i-a mai dat o șansă fostului partener, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Iată ce a dezvăluit vedeta despre relația cu Marius Elisei!

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au lăsat în urmă toate certurile și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Marius Elisei nu a ratat nicio ocazie de a-i demonstra vedetei cât de mult o iubește, iar de data aceasta a venit rândul Oanei să-i declare iubirea partenerului ei.

Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie emoționantă. În imagine se vede cum Marius Elisei îi ține obrazul în palmă, gest pe care Oana Roman îl apreciază enorm.

În descriere, fiica lui Petre Roman a scris câteva cuvinte de laudă la adresa tatălui copilului ei. Vedeta este sigură de iubirea pe care i-o poartă bărbatul iubit și spune că el este singura persoană care o cunoaște cu adevărat. De asemenea, Oana a spus că se simte protejată de partenerul ei.

„Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui . Cu bune și rele, este singurul om din viașa mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seară lângă el cu sentimentul ca sunt protejată și am ales corect cu sufletul.

Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă sa mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună.”, a scris Oana Roman în dreptul unei imagini publicate pe Instagram.

Oana Roman, declaratie de dragoste pentru Marius Elisei
Oana Roman, declaratie de dragoste pentru Marius Elisei

Ce mesaje le-au transmis fanii

Oana Roman este o persoană destul de activă pe rețelele de socializare. Ori de câte ori are ocazia, vedeta comunică cu fanii săi și chiar le dă anumite sfaturi utile, în momentul în care aceștia le cer. Imediat după ce fiica lui Petre Roman a publicat fotografia cu Marius Elisei, urmăritorii au ținut să le transmită câteva mesaje de susținere.

„Frumos gest din partea lui Marius!! Să vă iubiți și să fiți fericiți!!”

„Ce frumos, cel putin asa sa va fie mereu impreuna, va sta foarte bine.”

„Sunteți o familie frumoasă, binecuvântată cu îngerasul ISA.”

„Multa sanatate si multa fericire va doresc! Sa aveti o căsătorie longeviva de 30 de ani, asa cum am eu.”, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fani la postarea Oanei Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe