Ce job a ajuns să aibă Oana Roman după ce a părăsit o emisiune TV unde era plătită la pachet cu fiica sa

Nicu Stan 01.09.2021, 18:03
Ce job a ajuns să aibă Oana Roman după ce a părăsit o emisiune TV unde era plătită la pachet cu fiica sa

S-a aflat ce a ajuns să facă Oana Roman pentru bani după ce a părăsit o emisiune TV unde era plătită la pachet cu fiica sa. Vedeta face reclamă la o firmă de materiale de construcții, sub pretextul că își amenajează terasa pe care a ignorat-o timp de doi ani.

Oana Roman face reclamă la o firmă de materiale de construcții pe Instagram. Ce motiv a găsit vedeta

Ce face Oana Roman pentru bani după ce a renunțat la o emisiune unde era plătită și ea și fiica ei, Izabela. Sub pretextul că vor să își termine terasa casei, după mult timp în care și-au propus, Oana Roman și Marius Elisei fac reclamă la o fimă de materiale de construcții.

”Anul ăsta am hotărât cu Marius să începem reamenajarea curții noastre! Un obiectiv important este terasa care necesita renovări serioase ! Începem cu podeaua care va fi acoperita cu lamele tip deck. La….. am găsit o oferta bună de preț iar produsul este de calitate foarte bună. Hai sa vedem cum am ales și calculat necesarul”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman si Marius Elisei vor sa faca bani din reclame
Oana Roman si Marius Elisei vor sa faca bani din reclame

Oana Roman a făcut și un filmuleț

Oana Roman făcut și un filmuleț cu refacerea terasei în care arată cum merge la firma respectivă de unde procură materialele. Astfel, filmulețul Oanei Roman a făcut peste 80 de mii de vizionări.

Pe de altă parte, Oana Roman apărea alături de fiica ei într-o emisiune, însă aceasta a renunțat anunțând că se va dedica altor proiecte.

Oana Roman a refuzat să mai apară în emisiunea de la Antena Stars

”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana Roman, tot pe contul ei de Instagram.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și este prezentă mereu pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu prietenii virtuali care îi urmăresc îndeaproape activitățile de zi cu zi.

Vedeta împărtășește totul cu fanii ei de pe rețelele de socializare

Astfel, vedeta de televiziune le răspunde fanilor ei virtuali la curiozitățile pe care aceștia le au vizavi de viața ei, semn că are o relație bună cu comunitatea ei din mediul online.

De altfel, reclama pe care a făcut-o a fost bine primită de fanii virtuali. Aceștia s-au prins în febra amenajării care a cuprins-o pe Oana Roman oferindu-i tot felul de sfaturi.

Mesajele fanilor vizavi de amenajarea Oanei Roman

”Dacă tavanul este din lemn, pereții tot culoarea lemnului, nu cred că partea de jos este bine alasă culoarea gri…Spor la treabă și succes!/ aștept că sa vad și următoarele aranjamente/ La culoarea de pe pereti ar merge o amenajare in still marrocan si utilizarea culorilor desertului/

Merge griul pe jos si sus lambriul de lemn. Daca peretii ii vopsesti in culoare mai deschisa. Sotul meu asta face… terase. Sa finisati bine grinzile de la terasa, inainte sa le vopsiti. Si noi tot singuri ne amenajam casa si curtea. E mereu mult de munca. Bafta si chef si putere de munca sa aveti”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de prietenii virtuali la postarea Oanei Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe