Ce face Denise Rifai înainte de emisiune. Ritualul care îi aduce mereu noroc

Badea Violeta 21.11.2022, 12:12

Denise Rifai este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta a reușit să facă performanță la Kanal D, emisiunea sa fiind urmărită de foarte mulți telespectatori. De curând, frumoasa moderatoare a dezvăluit ce obișnuiește să facă înainte de fiecare emisiune. Iată gestul care îi poartă noroc vedetei!

Care e ritualul frumoasei Denise Rifai înainte de fiecare emisiune

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. În trecut, vedeta a lucrat la Realitatea TV. A petrecut nouă ani la acest post de televiziune, dar adevărata notorietate a cunoscut-o la Kanal D, grație emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Puțini telespectatori cunosc însă, ritualul care îi aduce noroc cunoscutei moderatoare. Iată ce face vedeta înainte de fiecare emisiune.

„Întotdeauna mă îmbrac așa într-o pulbere de parfum, care mă protejează și mi se pare că mă duce mai aproape de sufletul celui pe care îl am în față. Îmi plac parfumurile dulci.”, a declarat Denise Rifai, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și Cum a apărut Denise Rifai la un eveniment, vineri seara. Toți invitații au observat decolteul adânc FOTO!

Planul ambitios al lui Denise Rifai pentru 2024
Denise Rifai

Denise Rifai, dezvăluiri din culisele emisiunii de la Kanal D

Cu o alură serioasă, ce-i pune la respect pe invitați, dar și cu ținutele sale negre, Denise Rifai face furori pe micul ecran. De curând, emisiunea sa a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”. Cea mai recentă distincție a fost acordată la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune.

Și dacă te întrebi câte costume negre are Denise Rifai, lăsăm răspunsul vedetei aici: „Nu mai știu numărul. Este o nebunie. Ce pot să zic este că atunci când trebuie să te îmbraci doar în negru devine o provocare.

Nu mai știi cum să mai surprinzi, ce să mai găsești, dar, Slavă Cerului, spectrul e larg, avem mulți creatori români foarte faini, avem și creatori străini minunați, deci mă descurc.”, a declarat prezentatoarea, conform aceleiași surse.

Citește și Denise Rifai, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Cine a convins-o să facă acest pas: „Am spus DA pe loc. Este o provocare” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...