Vestea care zdruncină showbizul românesc. O celebră artistă de muzică populară, prinsă cu amantul: „A furat tot din casă”

Andrei Simion, Cristian Botez 30.04.2023, 12:25

Un nou scandal uriaș zdruncină showbizul românesc. Soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară a băgat divorț, după ce a descoperit pe laptopul artistei mesaje ale acesteia către prietene și amant. Înșelat, bărbatul face acuzații dure. Despre ce vedetă este vorba? Este vestea șoc a zilei!

Scandal de proporții în showbiz

Ei bine, interpreta de muzică populară și de manele, Mariana Cosmici, se află în proces de divorț, la mijloc fiind și custodia celor două fetițe pe care le are. Soțul vedetei este cel care a introdus actele la Judecătoria Sectorului 2, în cursul zilei de ieri. Alexandru Cosmici solicită, printre altele, stabilirea în locuința sa a domiciliului celor două minore, precum și exercitarea autorității parentale și pensie alimentară.

Mariana și Alex Cosmici divorțează

Potrivit Cancan, Alex Cosmici a introdus acțiunea de divorț după ce a aflat că soția îl înșală. Mai mult, Mariana ar avea și alte preocupări, nu tocmai potrivite pentru o mamă, susține soțul acesteia.

„Nu vreau să fac vedetă dintr-un om de nimic. Unul dintre motive e faptul că m-a înșelat, ea e consumatoare, sunt mai multe chestii. E un om de nimic, care nu știe să facă nici curat, să cumpere pentru copii. Știe doar să se aranjeze, munca nu-i place. Eu veneam la 16.00 de la job, eu ieșeam apoi cu fetele afară, eu le dădeam să mănânce, le băgam la somn. Eu duceam și luam copiii de la grădiniță, duceam fata la antrenament. Ea venea numai la 3, 4 dimineața acasă. Făcea Tik Tok noaptea, cu copiii pe picioare.

A văzut că nu mai sunt bani, ce a zis, gata, a găsit alt fraier. Nu are un leu, cântă pe 15 milioane. Eu am deschis procesul de divorț. A văzut că nu mai are nicio șansă. Eu am fost orb, sunt un om liniștit, la locul meu. Nu are cu ce să se lege de mine. Am fost un soț exemplar”, a dezvăluit Daniel Alexandru Cosmici pentru sursa mai sus menționată.

Acuzații grave pentru cântăreața de muzică populară

Surprinzător, acuzațiile grave nu se termină aici. Soțul cântăreței a mai povestit că a chemat poliția în momentul în care Mariana Cosmici a golit casa în care locuiau cu chirie, luând până și medicamentele și aparatul pentru aerosoli al fetiței.

„A furat tot din casă, a venit cu amantul. Au cărat cu duba. A luat până și medicamentele, aparatul de aerosoli, jucăriile copiilor, tot. Sâmbătă nu m-au lăsat să intru, am venit cu poliția, la 1.20 noaptea. Mi-a scos din haine, mi le aruncase pe scară, mi le-a pus apoi în pungi. Erau o mulțime de scule cumpărate de mine, a luat tot, televizoare, plasme, mie mi-a lăsat doar un televizor din bucătărie. Eu am stat la ușă până a venit poliția.

Au intrat peste maică-mea cu japca, au îmbrâncit-o. Mama se ocupă cu administrația blocului, i-a deschis pentru că credea că-i vreun vecin. A fost la IML. Ea când a văzut că mama e vânătă, s-a lovit și ea. Dar cât a fost poliția acolo, ea nu avea nicio vânătaie. Ea nu voia să plece fără copii. A plecat, a coborât cu poliția jos, a doua zi s-a dus și ea la IML. Ce a făcut? S-a lovit singură la ochi și la picior. Să spună că am bătut-o eu, apoi, că a lovit-o maică-mea. Nici nu știa ce să mai mintă. Tot ce spun, îmi asum”, a spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe