Cutremur în muzica populară din România! Divorțează după 20 de ani de căsnicie, nimic nu prevestea această despărțire

Ana-Maria Tudor, Coteț Alexandru 28.04.2023, 21:21

Simona Boncuț, cunoscuta cântăreață de muzică populară din România, a decis să pună punct mariajului cu saxofonistul Nelu Popa. Potrivit surselor, artista a fost cea care a decis să ia această decizie, în urma unor neînțelegeri serioase apărute între cei doi în ultima vreme. Cu toate că divorțul reprezintă un moment dificil pentru oricine, se pare că acesta nu va avea un impact negativ asupra proiectelor profesionale în care este implicată Simona Boncuț. Aceasta își va continua activitatea muzicală și își va pune în continuare talentul în slujba publicului său fidel.

Divorțează după aproape 20 de ani de căsnicie

Simona Boncuț, o cântăreață de muzică populară foarte cunoscută în România, a anunțat că se desparte de soțul său, saxofonistul Nelu Popa. Conform informațiilor, artista ar fi luat decizia de divorț în urma unor neînțelegeri serioase care au apărut între ei în ultima perioadă.

Deși se pare că Simona Boncuț și saxofonistul Nelu Popa vor pune capăt mariajului lor, cei doi sunt parteneri nu doar în viața personală, ci și pe scenă, unde au format o pereche de succes și sunt foarte apreciați de publicul lor. Cu toate acestea, divorțul nu va afecta activitatea lor profesională și angajamentele.

Mai mult decât atât, Simona Boncuț este una dintre cele mai solicitate artiste de muzică populară și de petrecere din România, așa că își va continua cariera și își va încânta fanii cu vocea ei minunată. Cântăreața de muzică populară nu a fost dispusă să ofere prea multe detalii despre despărțirea sa.

„Nu vreau să dau niciun detaliu!! Vreau să mă înțelegeți!”, a spus Simona Boncuț, conform fanatik.ro.

În momentul în care aceasta a fost contactată pentru mai multe detalii, a părut extrem de iritată și a refuzat să ofere orice fel de informație, spunând că nu dorește să dezvăluie detalii în acest moment.

Cântăreața a dezvăluit anterior câteva detalii interesante despre căsnicia lor

Recent, Simona Boncuț a anunțat divorțul de soțul său, la doar câteva săptămâni după ce vorbea despre povestea lor de dragoste și cum s-au cunoscut. Într-un interviu anterior, ea dezvăluia câteva detalii interesante despre căsnicia lor. Simona și soțul ei s-au căsătorit acum 19 ani și la scurt timp după, a venit pe lume primul lor copil, Alexandra, care ar fi trebuit să fie băiat, conform spuselor medicului ginecolog. După 10 ani, au avut al doilea copil, un băiatul mult așteptat, numit Andrei.

Simona a visat întotdeauna să devină cântăreață, provenind dintr-o familie de muzicanți, crescută cu muzică populară. Ea l-a cunoscut pe soțul său când acesta a venit la ei acasă cu unul dintre frații săi, care cânta la saxofon. Înainte să înceapă să colaboreze, ea avea doar 14 ani. Ulterior, când avea 17 ani, s-au întâlnit din nou în mod întâmplător și au început să vorbească și să se cunoască mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe