Când începe noul sezon Asia Express la Antena 1. Ce reguli vor respecta vedetele în cel mai dur reality show din România

Ioana Nechifor 07.10.2019, 14:07
Când începe noul sezon Asia Express la Antena 1. Ce reguli vor respecta vedetele în cel mai dur reality show din România

Se dă startul pentru filmările noului sezon Asia Express! Ajuns la sezonul cu numărul 3, cel mai dur reality show din România se pregătește să le aducă telespectatorilor o mulțime de surprize, momente inedite și vedete a căror prezență cu siguranță va surprinde publicul Antena 1. S-a anunțat data la care va va reveni pe post cea mai așteptată emisiune!

Când începe noul sezon Asia Express la Antena 1

Asia Express se pregătește să revină în atenția publicului! Filmările pentru noul sezon, sezonul cu numărul 3, vor începe în curând și vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

În această ediție, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor. Până atunci, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât și on-line în perioada în care au loc filmările din Filipine și Taiwan.

Filmările pentru noul sezon Asia Express – Drumul Comorilor vor începe în curând. Ce reguli apar în sezonul 3 al emisiunii
Filmările pentru noul sezon Asia Express – Drumul Comorilor vor începe în curând

Ce reguli vor respecta vedetele în cel mai dur reality show din România

În cel mai dur reality show din România, concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum.

Astfel, în sezonul 3 Asia Express, ei vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă, anunță reprezentanții postului.

CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express. Filmările pentru noul sezon vor începe în curând
CRBL și Oase, câștigători ai sezonului 2 Asia Express

Dacă în anii trecuți concurenții încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție, se arată în comunicatul trimis de Antena 1.

Primul sezon Asia Express a fost câștigat de echipa formată din Raluka și Ana Baniciu, iar premiul din cel de-al doilea sezon i-a revenit echipei formate din CRBL și Oase. Cel mai recent sezon Asia Express a fost prezentat de Gina Pistol, care i-a avut ca coprezentatori pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe