Fost prezentator MasterChef de la PRO TV, pe platourile de filmare Chefi la cuțite de la Antena 1. Surpriză de proporții pentru Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

bogdan 07.10.2019, 13:12
Fost prezentator MasterChef de la PRO TV, pe platourile de filmare Chefi la cuțite de la Antena 1. Surpriză de proporții pentru Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Surpriză de proporții Chefi la cuțite de la Antena 1! Fostul prezentator al emisiunii culinare MasterChef de la PRO TV ajunge față-n față cu cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Din postura de prezentator, acesta ajunge într-o nouă postură, cea de concurent. El vine la emisiunea Antenei 1 pentru a-și demonstra talentul în bucătărie.

Fost prezentator MasterChef de la PRO TV, pe platourile de filmare Chefi la cuțite de la Antena 1

În urmă cu patru ani, era prezentatorul emisiunii MasterChef de la PRO TV, dar acum a venit în fața juraților Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, pe platourile de filmare Chefi la cuțite de la Antena 1.

Este vorba despre Răzvan Fodor, cel care în 2015 era pe micul ecran la postul concurent, iar luni seara el va fi văzut de telespectatori în postura de concurent la emisiunea de la Antena 1.

Astfel, luni seara, de la 20:00, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de o revedere de suflet. Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la cuțite, va ajunge în platou pentru a le demonstra celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit.

”Am venit să le gătesc chefilor ca surpriză, abia aștept să le văd reacția! Voi pregăti o mâncare simplă, chiar nu am nicio frică, pentru că le știu gusturile”, mărturisește Fodor.

Fost prezentator PRO TV, pe platourile de filmare Chefi la cuțite. Răzvan Fodor gătește pentru cei 3 chefi de la Antena 1
Fost prezentator PRO TV, pe platourile de filmare Chefi la cuțite

De la rolul de prezentator PRO TV, la rolul de concurent la Chefi la cuțite

De la rolul de prezentator PRO TV, Răzvan Fodor va putea fi văzut de telespectatori în postura de concurent la Chefi la cuțite.

Nu este un secret că este pasionat de gătit, însă dacă în trecut media relația dintre concurenți și cei trei jurați, luni seara Răzvan Fodor se va pune în poziția unui concurent, dornic să ia toate cele trei cuțite.

În fața celor trei jurați de la Chefi la cuțite, acesta va trece prin emoții mari. ”Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, glumește Fodor.

Care va fi reacția chefilor când ușile se vor deschide, dar și care va fi motivul pentru care Gina Pistol va simți nevoia să intervină în jurizare, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni seara, 7 octombrie, de la 20:00, într-o ediție de suflet Chefi la cuțite.

Urmăriți Impact.ro și pe