Schimbare majoră la Antena 1! Cine va prezenta noul sezon Asia Express

Cine va prezenta sezonul 3 Asia Express

Schimbare majoră la Antena ! Sezonul 3 Asia Express vine în fața publicului cu noutăți și o mulțime de surprize. Una dintre ele ține de gazdele emisiunii. Dacă în sezonul trecut, Gina Pistol a prezentat reality show-ul, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost coprezentatori, de această dată lucrurile se schimbă complet.

Schimbare majoră la Antena 1! Cine va prezenta sezonul 3 Asia Express

Schimbare majoră la Antena 1! Sezonul 3 Asia Express se pregătește să aducă în fața telespectatorilor numeroase surprize. S-a umblat puțin și la echipa de prezentare a show-ului.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de postul de televiziune, Gina Pistol rămâne în continuare gazda reality show-ului. În sezonul 2, ea a făcut echipă cu Liviu Vârciu și cu Andrei Ștefănescu. Însă de această dată, ea va avea un alt ajutor.

Nu a câștigat doar premiul cel mare al sezonului trecut, ci a câștigat și un rol important în următorul sezon care va ajunge pe micul ecran în primăvara anului 2020. Antena 1 anunță că Oase este coprezentatorul sezonului 3 Asia Express.

Cââștigător sezonul 2 Asia Express, coprezentator sezon 3 Asia Express

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express, este noul coprezentator al Ginei Pistol în sezonul 3 Asia Express, care va aduce vedetele pe Drumul Comorilor. După ce a trecut cu brio prin experiența de concurent, Oase va începe de data asta o nouă aventură.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri…cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a povestit Oase.

Gina Pistol îl va avea alături pe Oase în sezonul 3 Asia Express. El este coprezentatorul noului sezon

Gina Pistol îl va avea alături pe Oase în sezonul 3 Asia Express

Ca și în edițiile anterioare, Gina Pistol rămâne în continuare prezentatoarea Asia Express și pe Drumul Comorilor. “Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în Asia Express, dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă. Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla”, a povestit Gina Pistol.

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. De data aceasta, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI