FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care se ţine bine la cei 74 de ani săi. Incredibil ce face zilnic pentru a se menţine FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 06.05.2022, 13:52

Gheorghe Turda este un nume foarte cunoscut în lumea muzicii populare. A fost renumit pe vremea lui Nicolae Ceaușescu și s-a menținut în top și după Revoluția din 1989. În plus, îndrăgitul interpret de muzică populară se menține foarte bine și fizic, la cei 74 de ani ai săi. Face însă eforturi pentru a-și păstra un tonus bun, după cum a fost fotografiat de paparazzy Impact.ro. Jurnaliștii noștri l-au surprins chiar în timpul unor exerciții cardio recomandate de toți medicii.

Vedeta din România care se ţine foarte bine la cei 74 de ani săi

Gheorghe Turda arată și se simte foarte bine la cei 74 de ani ai săi. Vedeta face însă eforturi în fiecare zi, pentru a se menține în formă. Chiar dacă nu merge, probabil, la sala de forță, îndrăgitul interpret de muzică populară merge mult pe jos. Este un exercițiu cardio recomandat de toți medicii. Este o vorbă plină de înțelepciune și în popor, care spune că „mersul pe jos face piciorul frumos”.

Ei bine, așa a fost surprins cântărețul de paparazzy Impact.ro. Artistul a mers pe jos câțiva kilometri pe jos. Se mişcă destul de bine, iar ieri a fost surprins mergând aproximativ 4 km pe traseul str. Platelor- Maria Rosetti. De remarcat că acesta nu renunţă la celebra sa borseta nici măcar atunci când iese la mişcare.

Iata cum se mentine in forma Gheorghe Turda la cei 74 de ani ai sai
Iata cum se mentine in forma Gheorghe Turda la cei 74 de ani ai sai

Pleacă la Câmpina de câte ori are ocazie

Gheorghe Turda profită la maximum de casa de vacanță pe care o are la Câmpina. Acolo face plimbări zilnice, în aer liber. Artistul preferă mai mult casa din Câmpina, care îi aduce aminte de răposata sa soție. Chiar partenera sa de viață s-a ocupat cu amenajarea casei, dar și a grădinii.

„Avem și cireși, amari și dulci, pe care i-am plantat și i-am îngrijit. Iar aici este intrarea principală în căsuța noastră, pe care am construit-o cu sudoare și cu multă muncă, împreună cu regretata mea soție, să îi fie țărâna ușoară! Avem și doi brazi, unul este argintiu, iar celălalt are 28 de ani, sunt plantați de mine și de Bety. Ea a plantat cu drag și toate florile din grădină, trandafirii, lalelele… Iar în foișor se află șezlongul nepoților, când vin pe aici. E o grădină de Rai, la Gheorghe Turda. Vă iubesc pe toți și Hristos a înviat!”, declara recent Gheorghe Turda.

Casa din Câmpina a fost foarte utilă și în timpul pandemiei, când artistul s-a refugiat împreună cu întreaga sa familie. Pandemia a trecut mult mai repede, deoarece artistul a petrecut timp de calitatea cu copiii și nepoții săi, în aer liber.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...