Vedeta din România care s-a făcut măicuță. Imaginile cu fosta asistentă a lui Teo Trandafir i-au șocat pe fani

Badea Violeta, Radu Constantin 28.04.2023, 10:21

Ai fi crezut vreodată că o să vezi o fostă asistentă de televiziune în haine de măicuță? Ei bine, incredibilul s-a produs. Să fi renunțat la tot, inclusiv la popularitate, pentru cele sfinte? Iată imaginile șocante cu celebra vedetă din România. Internauții au rămas interziși când au văzut-o.

Fosta asistentă a lui Teo Trandafir, în haine de măicuță. Imaginile care i-au șocat pe fani

Fosta asistentă a lui Teo Trandafir, actrița Nuami Dinescu, a reușit să-i șocheze pe internauți cu o apariție inedită. Vedeta a apărut pe rețelele sociale îmbrăcată în straie de măicuță.

E greu de crezut, însă, că aceasta a renunțat la tot pentru cele sfinte, ci mai degrabă pare a fi vorba de un nou rol într-o nouă producţie cinematografică. Mulți internauți, însă, nici măcar nu au bănuit acest lucru.

„Nici nu știu ce sa comentez aici…

????

Aoleeeuuuu! Îmi dai palpitații!”, au scris fanii în dreptul fotografiilor.

Cei care o cunosc bine pe actriță şi-au dat seama imediat că este vorba doar despre un rol.

„Abia aștept… să văd filmarea.

Dacă nu postai tu pozele astea, aș fi zis că a făcut cineva o joacă cu AI.

Da… dar numai ca rol… E perfect. Atât!

Aoleu Nuami! Nici nu știi ce frumoasă e viața plină de dragoste! Ai uitat?  Hai nu ne păcăli, sună a rol cu temă de comedie. Succes maxim.

Surprinzător de bine îți stă în noul rol!”, au fost doar câteva dintre reacţiile internauților.

Citește și Gestul impresionant pe care Nuami Dinescu îl face an de an în memoria Cristinei Țopescu: „Uite, Cristina, pentru tine! Nu e pomană, e pur și simplu încă o zi în care noi o să ne întâlnim pentru ea”. EXCLUSIV!

Nuami Dinescu
Nuami Dinescu

Drama din viața actriței Nuami Dinescu

Nuami Dinescu, în vârstă de 61 de ani, este o actriță de succes, iar energia sa este molipsitoare. Ori de câte ori apare pe micul ecran sau pe scenă, Nuami Dinescu reușește să le aducă un zâmbet pe buze admiratorilor săi.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că fosta asistentă a lui Teo Trandafir a trăit o adevărată dramă în tinerețe. La doar 27 de ani, actrița a fost la un pas de moarte și a aflat că nu va mai putea avea copii niciodată.

„E o poveste lungă, niște complicații de la răceli repetate, mers la școală în frig, în cizme, fără pantaloni… M-a salvat un medic bun, profesorul Alexandrescu de la Polizu, fără el azi eram oale și ulcele. Tot el mi-a spus, la 27 de ani, că am scăpat cu viață, mai ales că nu erau atâtea metode de investigație ca acum.

Era 1990, februarie, minerii bântuiau prin București, eu pe la ATI. Atunci am înțeles de la bunul meu doctor că o să fiu bine, dar n-o să mai pot avea copii. Și mi-a spus multe lucruri care m-au ajutat mult”, a declarat Nuami Dinescu, potrivit celor de la fanatik.ro.

Citește și Cum era să rateze actrița Nuami Dinescu rolul din filmul Teambuilding. „M-a impresionat foarte tare că nu au renunțat la mine”. EXCLUSIV!

Compoziție Foto: Tomulescu Narcisa

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...