EXCLUSIV

Cum era să rateze actrița Nuami Dinescu rolul din filmul Teambuilding. „M-a impresionat foarte tare că nu au renunțat la mine”. EXCLUSIV

Andreea Archip 27.09.2022, 14:40

Nuami Dinescu a fost la un pas de a ieși din distribuția comediei „Teambuilding”, care intră în cinematografe din 30 septembrie. Chiar înainte de începerea filmărilor, actrița și-a rupt mâna și a fost nevoită să poarte ghips timp de o lună și jumătate. Deși era convinsă că va pierde rolul, Nuami s-a bucurat nespus când a aflat că scenariul a fost adaptat, iar personajul ei va avea mâna ruptă. „M-a impresionat foarte tare că nu au renunțat la mine și m-am dus cu toată dragostea din lume, pentru că e generația care vine din urmă”, a declarat, pentru Impact.ro, Nuami Dinescu.

Nuami Dinescu, despre rolul din filmul Teambuilding

Înainte de a ajunge la avanpremiera filmului de comedie „Teambuilding”, regizat de către Matei Dima, Alex Coteț și Cosmin Nedelcu, actrița a petrecut minute bune la lansarea gamei Glow Face Care, prima linie certificată organic a unui cunoscut brand de cosmetice, unde a testat noile produse și s-a delectat cu un cocktail pe bază de trandafiri. Cu această ocazie, am vorbit cu Nuami despre rolul ei din comedia românească Teambuilding.

„Este premiera filmului pe care eu l-am făcut anul trecut, e mult spus l-am făcut, pentru că am și eu 3 secvențe. L-am făcut anul trecut când aveam mâna ruptă și a fost o poveste foarte interesantă cu copiii de la „Teambuilding”. Dădusem casting, l-am luat și în clipa în care mi-am rupt mâna, i-am sunat și le-am spus: „Copii, uite, eu mi-am rupt mâna. Dacă vă încurc, hai să luați pe altcineva!” Și m-a impresionat foarte tare, pentru că nu au vrut să renunțe la mine, au zis ok, vorbim cu producătorul. „Bă nu, ne asumăm faptul că personajul are mâna ruptă!” Și a fost foarte drăguț Matei Dima: „Ce ai făcut, bre!/ Eee, unii mai muncește și mai și greșește!” Știi că mergea la personaj. M-a impresionat foarte tare că nu au renunțat la mine și m-am dus cu toată dragostea din lume, pentru că e generația care vine din urmă. Să-ți spun drept, în general când mă sună copiii ăstia mici, așa le spun eu, nici nu mă agit foarte tare de buget. Altă dată întreb de buget, dar pe ei nu-i întreb, pentru că ăștia mici nu mă cunosc și nici eu nu-i cunosc pe ei și mi se pare normal să le întind mâna, mi se pare normal să mă duc. Aproape că nici nu m-a interesat în mod deosebit, pentru că îl știu pe Alexandru Coteț, văzusem parte din echipă, îl știam și pe Matei și am zis că oricum mă duc. Și a fost foarte frumos pentru mine, eu m-am simțit foarte bine între ei”, a declarat, pentru Impact.ro, Nuami Dinescu.

Actrița o interpretează pe doamna care muncește din toată multinaționala.

„Evident știe tot: cine cu cine și mișună toată ziua, ea adună punga de gunoi. A mers un promo cu mine, era doar o hârtie aruncată în gunoi, dar ea vine și strânge sacul de gunoi. „Dar ce faci, bre? Lasă-l acolo că e gol!/ Nu e gol! E cu gunoi!/ Lasă-l bre, acolo! Ce vrei, bă, să mă vadă șefa să mă dea afară? Să zică că nu muncesc? „Și până la urmă, tot mă dă afară!”, ne-a detaliat ea. Nuami are 3 secvențe în „Teambuilding”, două în care se vede că are mâna ruptă, iar cealaltă -care se întâmplă peste un an – o înfățișează primind cu tava niște invitați, în timp ce are un șervet pe mână, care maschează ghipsul. Timp de 6 săptămâni, ea a stat cu mâna imobilizată.

Nuami Dinescu
Nuami Dinescu

Actrița este mare iubitoare de animale

Nuami Dinescu este mare iubitoare de animale și se implică constant în îmbunătățirea traiului animalelor fără stăpân. Vedeta a legat prietenii cu voluntarii de la diferite adăposturi de animale. Dorind să le surprindă pe două dintre amice cu mici surprize, actrița s-a grăbit spre casă, însă a avut parte de ghinion.

„Foarte inteligentă am fost! M-am grăbit, am alergat să ajung mai repede acasă să fac două torturi pentru că trebuia să mă duc a doua zi la ziua a două prietene de la adăpost. Am cumpărat flori și pălării de paie și eșarfe, pentru că am vrut așa să le fac o ținută de vară, ceva care să fie util și să le placă. Și am alergat și mi-a intrat între sanda și degete o bucată de pânză din aia care se pune la construcții și am căzut. M-am proptit în mână și când m-am ridicat mâna mea era puțin sucită. Și în loc să fac torturi, am ajuns la Floreasca”, a povestit Nuami pentru Impact.ro accidentul al cărei protagonistă a fost.

Nuami Dinescu are fani printre doctorii de la Floreasca

Cu acea ocazie nefericită, când a ajuns la spital cu mâna ruptă, îndrăgita actriță a descoperit că unii medici o urmăresc în serialul „Adela”, difuzat la Antena 1, în care ea o interpretează pe Florica.

„M-am dus la Floreasca la Camera de gardă, am făcut radiografie, mâna era ruptă de la încheietură, iar domnul care mi-a pus mâna în ghips, era fan serial „Adela”. „Doamnă, v-a blestemat familia Andronic!” Îți pune mâna într-un dispozitiv și te trage de ea ca să îți așeze oasele, pentru că la mine a fost fractură cu deplasare, fugiseră osișoarele. Eram atât de supărată pe mine, încât nu m-a durat nimic. Și în timp ce mă trăgea de mână, povestea că de fiecare dată când este de gardă, domnul Florin Georgescu se uită la serialul „Adela”.  „Doamnă, când vă văd pe dumneavoastră și pe Anca Sigartău,  mă tăvălesc de râs! Să știți că ați rezistat eroic, mai ceva ca un bărbat”, ne-a povestit Nuami Dinescu experiența de la spitalul Floreasca.

După întâmplarea nefericită în urma căreia a stat cu mâna în ghips timp de o lună și jumătate, actrița și-a învățat lecția. Nu se mai grăbește, nu mai aleargă, indiferent de situație.

Urmăriți Impact.ro și pe