Tanța, despre motivul real pentru care nu mai vorbeşte cu Teo Trandafir. Nuami Dinescu, dezvăluiri neaşteptate (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Gabriel Peneș 27.03.2021, 20:27
Tanța, despre motivul real pentru care nu mai vorbeşte cu Teo Trandafir. Nuami Dinescu, dezvăluiri neaşteptate (exclusiv)

Una dintre cele mai cunoscute fețe ale televiziunii, Nuami Dinescu, sau așa cum o știu oamenii, Tanța, este cea care a colaborat cu Teo Trandafir și care a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, de ce nu mai vorbeşte cu cunoscuta moderatoare.

Motivul din cauza căruia Tanța nu mai vorbeşte cu Teo Trandafir

Cele două vedete au colaborat timp de șapte ani în cadrul emisiunii ”Teo” care era difuzată la Pro TV, reușind să facă istorie în lumea televiziunii. Această amiciție s-a transformat ulterior într-un schimb de replici atât la TV cât și în spatele camerelor de luat vederi. Nuami Dinescu era cunoscută drept Tanța, acel personaj plin de umor.

Deși rolul era unul foarte plăcut, Nuami și-a găsit un alt loc de muncă, astfel că amiciția celor două a luat sfârșit.

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea.

A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa.Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, povestea artista pentru adevarul.ro.

Nuami nu a ezitat însă să-i mulțumească fostei sale colege de platou, afirmând că: „Am învăţat multe lucruri de la ea, am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferend pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată”. ,

Nuami Dinescu a explicat adevăratul motiv din cauza căruia nu mai vorbește cu Teo Trandafir
Nuami Dinescu a explicat adevăratul motiv din cauza căruia nu mai vorbește cu Teo Trandafir

Aparenta prietenie dintre Nuami și Teo

Deși toată lumea credea că între cele două există o prietenie foarte solidă, se pare că lucrurile stăteau altfel. Aceasta a dezvăluit pentru reporterii Playtech.ro faptul că proiectul de atunci a fost încheiat și nu vrea să se întoarcă în timp.

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, a declarat, în exclusivitate, Nuami Dinescu pentru Playtech.ro.

Reacția ei a fost una similară cu cea de pe contul său personal, afirmând că ”am ajuns în câteva seri către zona de nord (n.r. a staţiunii Mamaia), unde s-au construit câteva imobile noi, mai făţoase, unde şi cele câteva restaurante sunt mai de lux. Am intrat într-o zi într-unul dintre ele, am băut ceva şi recunosc m-am simţit bine, deşi eram într-o gaşcă cu figuri iubite de public (Adelin Petrişor, Dan Helciug), nimeni nu s-a holbat la noi, nimeni nu m-a întrebat ce mai face Teo şi ce emisiune face, prilej cu care am realizat că pe unde mă duc lumea mă întreabă de ea – pe stradă, pe la cumpărături sau în emisiuni. Am observat, în schimb, că ea nu vorbeşte niciodată despre mine, în niciun interviu, în nicio discuţie, nu pomeneşte niciodată numele meu)”.

Urmăriți Impact.ro și pe