Vedeta din România care a apărut fără chiloți la filmări. Nimeni nu a oprit-o, toți au lăsat-o să-și facă treaba

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 25.08.2021, 11:30
Vedeta din România care a apărut fără chiloți la filmări. Nimeni nu a oprit-o, toți au lăsat-o să-și facă treaba

Încă de la debutul său, este una dintre cele mai senzuale femei din showbiz-ul românesc. Provocatoare, și-a obișnuit fanii cu ținutele ce nu lasă prea multe imaginației, însă nimeni nu se aștepta să o vadă așa la TV. Mereu extravaganta Anna Lesko a apărut fără lenjerie intimă la filmările celui mai nou show de la Antena 1, iar imaginile fac furori în mediul online.

Cum a apărut Anna Lesko pe platoul de filmare „Splash! Vedete la apă”

Anna Lesko a revenit în televiziune în postura de co-prezentator al celui mai nou show difuzat de Antena 1, „Splash! Vedete la apă”. Artista pare mai mult decât încântată de noul proiect, împărtășind celor care o urmăresc pe rețelele de social media cât mai multe momente deosebite din culise și din timpul filmărilor.

Mereu provocatoare, superba Anna Lesko a profitat de tematica emisiunii și alege ținute ce par a fi, de fapt, costume de baie cu mici „îmbunătățiri”. Cu toate astea, cele mai recente imagini postate de ea au făcut furori în rândul internauților.

Vedeta și-a făcut apariția pe platoul de filmare fără lenjerie intimă, probabil nedorind să strice modelul rochiei ce avea o crăpătură pe picior mai mult decât generoasă și care urca până în dreptul taliei.

O mișcare amplă a fost la un pas să dezvăluie prea multe, dezvelindu-și aproape în întregime posteriorul. Anna Lesko arată impecabil, așa că toți care au văzut imaginile s-au bucurat, cu siguranță, de „priveliște”.

Vedeta din România care a apărut fără chiloți la filmări
Anna Lesko

„Splash! Vedete la apă” revine într-o nouă formulă

După o pauză de câțiva ani, Antena 1 a readus pe micile ecrane emisiunea „Splash! Vedete la apă”. În noul sezon, juriul show-ului este format din Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova, în timp ce rolul de prezentatori le revine Annei Lesko, Ramonei Olaru și lui Răzvan Fodor.

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!, a declarat Anna Lesko.

Răzvan Fodor este, pe de altă parte, o vedetă obișnuită cu postura de gazdă a unei emisiuni, după ce a prezentat, tot la Antena 1, show-ul „Burlacul”.

„Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!”, a mărturisit Răzvan Fodor, care a completat: „Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...