Margherita de la Clejani s-a făcut de râs la TV. Nea Marin a taxat-o imediat. Video savuros

Ioana Bucur, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 14:23
Margherita de la Clejani s-a făcut de râs la TV. Nea Marin a taxat-o imediat. Video savuros

A vrut să impresioneze, dar Margherita de la Clejani s-a făcut de râs la TV. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță și-a încercat norocoul la noua emisiune de la Antena 1, însă a gafat înainte să facă primul pas. N-a scăpat netaxată, iar cel care a pus-o la punct a fost nimeni altul decât Nea Marin. Momentul savuros poate fi urmărit mai jos.

A făcut pleosc! Cum a reușit Margherita de la Clejani să se facă de râs la TV

Noua emisiunea de la Antena 1 pune la mare încercare curajul vedetelor. Printre cei care au acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă” a fost și Margherita de la Clejani. După trei zile de antrenamente, fata Clejanilor credea că era pregătită să sară de la nici mai mult nici mai puțin de cinci metri, în condițiile în care, după cum a spus chiar era, are frică de înălțime și nu știe să înoate.

„Am făcut trei zile de antrenamente. (…) Aș vrea să se știe că nu știu să înot”, a spus Margaherita. „De-asta sar cu tine, o să te scot la suprafață așa cum te-am scos de la bun început”, i-a zis antrenorul, încercând să o liniștească.

Cu doar câteva minute înainte de a sări, Marga a devenit foarte agitată, spunând că nu și-a dat seama cât de sus este și că nu se simte bine. Apoi a căzut ca secerată, iar medicii i-au sărit imediat în ajutor.

„Am sărit? Cum n-am sărit?”, spune Marga, după ce s-a trezit.

De jos, de la masa juraților, cineva cu era tocmai convins că starea de rău a vedetei era sinceră. Nea Marin a privit amuzat scenele, ferm convins că „nu are nimic, e vrăjeală, se alintă”. După ce și-a mai revenit, concurenta a spus că vrea să sară de la un metru, însă nu a reușit nici de acolo. Până la urmă, ținându-și de mână antrenorul, a reușit să sară în apă de pe marginea bazinul.

Taxată fără milă de Nea Marin

Când a venit momentul jurizării, Nea Marin nu a menajat-o deloc și a spus tot ce avea pe suflet:

„Marga, tu știi că eu te iubesc și că te respect mult, dar fi tu cinstită acum, să audă toată țara. Când ai sărit tu de lângă mine din barcă, și nu ai avut centură și nu te-ai înecat și nu s-a întâmplat nimic”, i-a zis nea Marin, convins că tot ce văzuse fusese, de fapt, show.

„Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la cinci metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, i-a spus Marga.

Lipsa asumării se taxează, juratul dându-i nota…0 (zero). Întregul moment, în videoclipul de mai jos:

Urmăriți Impact.ro și pe