EXCLUSIV

Vedetă din România, accident grav. Declarații exclusive: „Dacă nu aveam centură, muream!” O cunoști de la Pro TV

Rebeka Pascu 11.05.2023, 13:32

Clipe cumplite pentru o vedetă din România, joi după-amiaza. Aceasta a fost implicată într-un accident grav de circulație. Incidentul a avut loc în timp ce se deplasa spre Bacău, împreună cu o prietenă, pentru a participa la un festival de spiritualitate. În urmă cu puțin timp, vedeta a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru Impact.ro. Iată despre cine este vorba!

O fostă vedetă de la Pro TV, implicată într-un accident grav

Momente de coșmar pentru o fostă vedetă de la Pro TV. Aida Parascan, căci despre ea este vorba, a fost implicată joi, pe data de 11 mai, într-un grav accident de circulație.

Femeia se îndrepta spre Bacău, acolo unde urma să participe la un festival de spiritualitate. La un moment dat, însă, prietena sa, care se afla la volan, a dat într-o groapă adâncă.

„A intrat într-o groapă și a pierdut controlul mașinii. Ne-am dat peste cap de vreo trei, patru ori…”, ne-a declarat Aida Parascan.

Acum, vedeta îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a scăpat cu viață. De asemenea, ea este convinsă că purtarea centurii de siguranță a salvat-o.

„E daună totală mașina, dar noroc că am avut centura de siguranță și asta mi-a salvat viața. Eu știu că aș fi murit. Eram conștientă și am trăit totul. Aș fi zburat prin parbriz.”, ne-a mai precizat fosta concurentă și câștigătoare Masterchef.

Citește și Secretele fostei câștigătoare de la Masterchef, Aida Parascan. Ce nu mai mănâncă de 10 ani!

Aida Parascan
Aida Parascan

Care este starea vedetei

Din fericire, starea Aidei Parascan este una bună în aceste momente. Aceasta a scăpat ca prin minune cu doar câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă. Vedeta speră să-și revină până duminică, deoarece își dorește foarte mult să susțină conferința de spiritualitate de la Bacău.

„Eu am chestii handmade, lumânări handmade și mă duceam să-mi expun acolo parte din munca mea. Duminică am și o conferință, iar dacă sunt bine fizic, voi merge înainte. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață și pentru că sunt bine”, a conchis Aida Parascan.

Aida Parascan a câștigat Masterchef în anul 2013. Ulterior, acesta a început o afacere într-un centru comercial din Buzău. Mai exact, și-a deschis un stand dedicat dulciurilor, însă acest business nu a funcționat cum și-ar fi dorit vedeta.

Citește și Afacerea nebănuită pe care și-a deschis-o Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef. Incredibil cu ce a ajuns să se ocupe în prezent (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe