Viața de film a lui Sebastian Chitoșcă, fotbalistul de la Survivor România. Ce ajunsese să facă pentru bani după ce fusese dat afară de la FCSB

Nicu Stan 05.02.2021, 10:58

Viața de film a lui Sebastian Chitoșcă, fotbalistul de la Survivor România. Este de necrezut ce ajunsese să facă pentru bani după ce fusese dat afară de la FCSB. Acum, este cel mai nou concurent în concursul TV de la Kanal D.

Povestea incredibilă a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Cum a ajuns din fotbalist la FCSB să facă sushi într-o fabrică din Germania

Sebastian Chitoșcă, cel mai nou concurent de la Survivor, are o viață de film. El a ajuns din fotbalist la FCSB vopsitor auto, muncitor într-o fabrică de sushi, ca într-un final să se facă vlogger.

Sebastian Chitoșcă a debutat joi seară în concursul de la Kanal D, Survivor România, în echipa Faimoșilor. Sebastian Chitoșcă, fost mijlocaș la FCSB, a povestit de ce a renunțat la fotbal la doar 26 de ani.

De ce s-a lăsat de fotbal

Lipsa ofertelor concrete m-a făcut să mă las. După perioada de la FC Botoșani, unde am jucat un an și 3 luni, peste 30 de meciuri în Liga 1, mă așteptam ca următorul sezon să fiu titular incontestabil la ei, mai ales că veneam după o perioadă de inactivitate la FCSB și muncisem mult.

Munca pe care am depus-o până atunci mă așteptam să fie răsplătită. Cariera mea a luat-o în jos din acel moment. A venit domnul Liviu Ciobotariu antrenor și n-am mai fost introdus pe teren, decât foarte puțin, aruncat 10 minute pe finalul meciurilor”, a spus Chitoșcă, la GSP Live.

De ce nu a făcut față la FCSB

Actualul Faimos a povestit și de nu a răzbit la FCSB, echipă la care a ajuns în 2016, în schimbul a 50.000 de euro. ”Mă antrenam nebunește la FCSB, crezând că prind și eu un meci. Am jucat cu Foresta în Cupă, după o perioadă petrecută la echipa a doua.

MM Stoica venea la noi și mă dădea exemplu. La două zile după meciul ăsta, m-am accidentat. A fost o mocirlă infernală acolo, un teren greu. După, am mers pe un sintetic cu echipa a doua și m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

Ce meserie și-a găsit după ce a renunțat la fotbal

După aventura de fotbalist, tânărul s-a văzut nevoit să caute un loc de muncă. Nu înainte însă de a mai face o încercare la CSA Steaua, unde a fost nevoit să renunțe din cauza incidentului nefericit al fratelui său.

După ce am plecat și de la Botoșani, mă așteptam să-mi găsesc o echipă de Liga 1, chiar una mai slab cotată. Nu a fost așa, cu oricine am luat legătura mi s-a spus că le pare rău, pentru că folosesc fotbaliști U21 pe pozițiile mele. Am mai stat o perioadă crezând că plec afară. Am primit niște propuneri din Uzbekistan, ți-era și frică să pleci pe acolo.

A renunțat definitiv la fotbal din cauza nenorocirii fratelui său

N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat.

În ultima fază, a venit propunerea de la CSA Steaua, 80 de milioane pe lună. Am fost de acord, pentru că era ultima opțiune. După, a venit nebunia cu fratele meu și nu am mai putut. El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamț.

Ce a pățit fratele lui Sebastian Chitoșcă

În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgență la Iași și, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e același om acum.

Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat într-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv și mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învățat-o chiar foarte bine, mă pricepeam.

Sebastian Chitoșcă a muncit și într-o fabrică de sushi

Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alții.

Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator și având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început și deja am 11 mii de abonați. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Urmăriți Impact.ro și pe