Alexandra Stan, clipe dramatice la Survivor România. Anunțul făcut de medici. Concurenta a început să plângă în direct

Ioana Bucur 19.02.2021, 10:59
Alexandra Stan, clipe dramatice la Survivor România. Anunțul făcut de medici. Concurenta a început să plângă în direct

Au fost clipe dramatice pentru Alexandra Stan la Survivor România. Totul s-a întâmplat în timpul unui consiliu de urgență cerut chiar de gazda competiției de la Kanal D. Concurenta a început să plângă în direct. Anunțul medicilor nu a putut fi ignorat.

Alexandra Stan, clipe dramatice la Survivor România

Echipa Faimoșilor a primit o lovitură neașteptată. Daniel Pavel, gazda competiției de la Kanal D, a cerut un consiliu de urgență. Toți concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce se întâmplase, de fapt. Alexandra Stan a părăsit Survivor România. Era unicul deznodământ posibil, după anunțul făcut de medicul emisiunii.

„Dragi concurenți, Faimoși, Războinici, ne aflăm la un Consiliu de urgență. Circumstanțele speciale din ultimele zile au determinat existența acestui Consiliu de urgență și trebuie să stăm de vorbă. Competiția Survivor România este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică, cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi și pe traseu și în taberele voastre.

Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm, vizează pe unul dintre voi, după o serie de analize amănunțite efectuate de acest concurent, după investigații medicale suplimentare, medicul a decis ca acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan”, a spus Daniel Pavel.

Alexandra Stan, clipe dramatice la Survivor România
Alexandra Stan,  la Survivor România

Anunțul ce a făcut-o să izbucnească în plâns: „Fiți mai puternici decât mine”

În momentul în care a trebuit să își ia rămas bun de la colegii din echipa Faimoșilor, Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și i-a rugat să fie mai puternici decât a fost ea, să trăiască prezentul și să lupte până la final. Artista a recunoscut că Survivor România a fost emisiunea vieții sale, o provocare pe care și-a dorit extrem de mult să o învingă, dar care a pus-o la pământ atât din punct de vedere fizic cât și psihic.

„Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra Stan, înainte de a părăsi Survivor România.