Cătălin Moroșanu dă în vileag un Faimos de la Survivor 2021. Cine este concurentul care va trăda pe toată lumea

Iancu Andreea 17.02.2021, 19:32

Chiar dacă ar trebui să formeze o echipă unită, echipa Faimoșilor pare să se destrame pe zi ce trece tot mai mult, din interior. Un Faimos de la Survivor 2021 ar putea să trădeze, iar Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine este concurentul care va fi responsabil pentru dezbinarea grupului. De asemenea, sportivul vorbește și despre acuzațiile aduse Elenei Marin, care i-ar face ochi dulci luptătorului.

Cine este concurentul care va trăda echipa. Cătălin Moroșanu, acuzații dure la Survivor România 2021

Lupta este extrem de aprigă în Republica Dominicană, unde echipa Faimoșilor se confruntă cu cea a Războinicilor în încercarea de a obține premiul cel mare. Competiția Survivor 2021 a adus multă tensiune în interiorul echipei al cărui lider este Cătălin Moroșanu și care a vorbit recent despre concurentul ce ar putea să dezechilibreze situația actuală. Luptătorul consideră că scandalul iscat în jurul Elenei Marin este unul copilăresc, lipsit de argumente. Moro nu ezită să își acuze câțiva colegi, pe care îi descrie în ediția de joi, la Survivor România, de la Kanal D.

Chestii din astea de doi lei, o vezi pe Elena, femeie la 31 de ani ca s-a da la Zanni sau la Cosmin. Voi va folositi de orice ca sa dati in saraca femeie. Folositi-va de argumente solide, nu de…, a spus Moroșanu.

Discuțiile apărute între Zannidache și Cosmin Stanciu cu privire la Elena Marin l-au determinat pe Cătălin Moroșanu să reacționeze. Luptătorul a vorbit în termeni duri despre mai mulți colegi de-ai săi, printre care se numără și Culiță Sterp. Despre acesta din urmă Moro spune că ar putea să fie cel care va trăda, din echipa Faimoșilor.

Culita, Sebi sau Zanni…Culita este bagat la inaintare drept lider si va trada la fel cum a facut si cu Jador. Acolo in acea Alianta sunt doua creiere cenusii sau negre. E Zanni si cu Sebi. Pe cine bati, pe cine scoatem afara…, susține Cătălin.

Culiță Sterp, acuzat de trădare de către Moroșanu
Culiță Sterp, acuzat de trădare de către Moroșanu

Ce spune Elena Marin despre acuzațiile care i se aduc

Se pare că mai multe alianțe iau naștere în competiția Survivor 2021. Pe lângă acuzațiile lui Moro, care susține că ar începe să se contureze un grup format din Zannidache, Sebastian Chitoșca și Ana Porgras, și alți concurenți din echipă au observat că unul dintre nou veniți se ascunde de faptul că nu dă randament în cadrul jocurilor. Sebastian s-ar fi aliat cu Zani și Ana pentru a căuta susținere, în timp ce Porgras ar beneficia de pe urma prieteniei cu Zannidache.

Nu stiu daca isi cauta aliati sau nu, azi a pornit un nou scandal cu Sebastian care incerca, asa mi-a indus mie, sper ca asa au stat si lucrurile pentru ca Morosanu a fost foarte deranjat si mi-a confirmat si lucrurile cum ca pe langa Cosmin si Zanni, eu as avea o legatura cu Moro, susține concurenta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...